İki tüpü tıkalı olanlar

Canım aynı durumda idim çok şükür açıldı hacamat sülük bitkisel kürler süt buharı oturma kaplıca lar ve en sonunda Echomar a gittim çok şükür açıldı rahim filminde.daha önceden ameliyat da bile açılmamıştı

Canım aynı durumda idim çok şükür açıldı hacamat sülük bitkisel kürler süt buharı oturma kaplıca lar ve en sonunda Echomar a gittim çok şükür açıldı rahim filminde.daha önceden ameliyat da bile açılmamıştı
Canım uyguladıklarını ayrıntı bişekilde anlatsan sana zahmet

Canım uyguladıklarını ayrıntı bişekilde anlatsan sana zahmet
Canım şu an tam detayları hatırlamıyorum ancak hacamat sülük. Tedavisi gördüm kasık lar a hem hacamat hem sülük yaptırdım ayrıca rahim içine sülük gönderdim sonra boğurtlen kökü içtim hacamatci demişti bunları daha sonra hergün rahim e çörek otu yağı tampon u yaptım karnım a sıcak su torbası ve çörek otu yağı ile masaj yaptım sonra kaplıca ya gittim sonra süt maydanoz buharın a oturdum soğan kuru içtim acı elma yağını akşam tampon yapıp sabah çıkarıyordum ayrıca ısırgan otu buharın a oturdum bu şekilde gittim rahim filmine çok şükür açıldı tabi rahim filmini çeken yer özel bir alet kullandı internet de araştırrsan benim gibi çok hastanın böyle açılmış cevat bayrak

Bayanlar sülük rahme girince bir zararı oluyor mu? Kanama yapar mı? Yada orda kalirmi dusermi
Canım iki defa yaptırdım hiç bir zarar yaşamadım aksine çok faydasını gördüm 10 dakika da işini bitirip çıkıyor kendi kendine zaten yapacak kişi takip ediyor kanama ilk gün adet kanaması gibi oluyor yanımda ped yada hasta bezi götür ikincisi de o gün çok ayakta kalma yorulma

Canım iki defa yaptırdım hiç bir zarar yaşamadım aksine çok faydasını gördüm 10 dakika da işini bitirip çıkıyor kendi kendine zaten yapacak kişi takip ediyor kanama ilk gün adet kanaması gibi oluyor yanımda ped yada hasta bezi götür ikincisi de o gün çok ayakta kalma yorulma
Faydalarından bahsedebilir misiniz? bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum

Faydalarından bahsedebilir misiniz? bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum
İnan korkulacak birşey yok canım çikolata kist vardı o şükür gitti hiç kalmadı elhamdülillah ikincisi de tüp ler ım kapalı idi açılmasına vesile olduğuna inanıyorum

Back
X