Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hep tamam demek zorunda kalıyorumAynı benim eşim. O da böyle o yüzden anlıyorum seni. Yapıcak pek birşey görünmüyor ki eşini ikna etmeye çalış, Allah yardımcın olsun...
Anlayışlı değil kardeşinin düğünü var ailesi orda normalde burda oturuyorlar dönecekler tam doğumla düğün çakıştı her an doğum da olabilir diye annesinin yanımda olmasını istiyor benim gitmemi daha mantıklı görüyorEşiniz anlayışlı bir insansa yardımcı olabilir. Gitme zorunluluğunuz yok. Hayırlısı olur inşallah.
Şimdi yedinci ay içindeyim uçakla gönderecek ve doğumu orda yapmamı istiyorHamile halimle kimse beni hiçbir yere surukleyemez bu kocam bile olsa. Ki zaten gece rahat yatamıyorum su an kimsenin evine gidemem. Eşin madem hep anasının sözünü dinliyor doktorunla konuş derdini anlat eşinle konuşsun.
İlk dogumumda oradaydım rahat edemedim ve bi sürü sorun yaşadıkValla gitme kolundan surukleyecek hali yok ya.
Orda istesende rahat oturamazsinki.. elin evi sonucta.
Beş yıldır evliyiz sorunlar yaşıyoruz sürekli kavga halindeyiz istediği olmadığı zaman çıldırıyor. Ben evliliğimi bitirmek istemiyorum ikinci çocuğum olcakGitmiyorum evimde oturucam de
Madem eşin anlayışsız sen daha anlayışsız ol
Rabbim var evet ben çok ayrılmayı düşündüm ama çocuklarım rezil olur arada tek başıma yapamam annem hasta anlaşamıyoruz da abim de evli ve bize karşı sorumsuz yeteri kadar ilgileneceğini düşünmüyorum eşim sinirli biri huyuna gitmeyince ne yaptığını bilmiyor ama çok sahipleniyor bizi çok da sorun yaşadık evliliğimiz de geçeceğini ümit ediyorum bu günlerinHamile hemde çocuklu bir kadınsın ve artık acemi değilsin. Tamam ilkinde bilmiyordun seni yönlendirdiler,ama şimdi öyle degilsin.kendi kararlarını kendin ver başkaları seni yönlendirmesin.her hamilelik farklıdır düğün telaşı elini bir şeye sürmeden edemezsin.basinmi ağrıyor oluyorum de ,karnınmi agriyor sancim var de ,doktorla konus uzanmasi ve fazla hareket etmemesi lazim dedirt ,gazın olacak sancin olacak stresin.Birde onlarin nisan telasi.Havalar sicak!politik ol kirmadan hallet ama ne olur toparlan.Seni senden başka kimse kurtaramaz haa arkanda kimsemi yok dedin var merak etme bizi yaratan Allah var !yalnız ve sahipsiz değilsin.
Oğlum dört yaşında seneye göndermeyi düşünüyoruz anaokuluna iste beklenti içindeler oğulları yla öyle konuşuyorlar çünkü benden adım bekliyorlar mış. Şu an düşüncemiz ben gidicem eşim de bi ay sonra düğünü yapip dönücez ama doğumun ne zaman olacağı da belli olmaz tedbirli olmam lazım.Gitmeyin
Kibarca düğün telaşı da var size de ayak bağı olmayayım deyin
Çocuk da var zaten o ortamda hem yorulur hem gerilirsiniz
Doğum Ekim de imiş ayrınca çocuk anaokuluna gitmiyor mu
Bunu da gerekçe yapabilirsiniz çocuk okula gitse hem kış boyu evde Bebek ve sizinle bunalmaz da
Elbet izne çıkacak da yeni doğan bebebek olduğu için yıkamak giydirmek zorunda bunu da pek yapamaz ben de sezeryan olduğu için bi kaç gün ayağa zor kalkarım normal Doğum olsa sorun yoktu da kendi başıma da idare ederdimeşiniz yıllık iznini size bakmak için kullansın.
Burnumdan getiriyor güzellikle de anlattım biz aileme muhtacız onlara uymak zorundayız diyoNeden senin sozun gecmiyor oynatiyolar beni ne demek kararli ol evinde rahat edicegini net soyle
Çok denedim bunu ama hep zarar görüyorum bağırmak çağırma şiddetBunu önce kadınların kendilerinin fark etmesi lazım ki karşı tarafa kabullendirebilsinler.
"İstemiyorum" demeyip karşı tarafın düşünüp "gelme" demesini bekliyor herkes.
Şimdi yedinci ay içindeyim uçakla gönderecek ve doğumu orda yapmamı istiyor