Emin olmasam sormazdım o gün kabul etmiş zaten. Ortalığı karıştırmak gibi bir derdim de olsa anında kadına mesaj atardım ayrıca.Bence karısma ve ortalığı karıştırma
Belki o dönem ayrılardı belki kız önce kabul etmedi sonra eveet dedi bilemezsin
Eğer aldattıysa yine yapacaktır
Bunu kendiniz adına düşünün bir ilişkim var zaten şuan. Konu o değil farkındaysanız.Bence bir daha tanışmayın böyle ordan burdan gerek yok
Yahu kadını tanımam etmem isterse sövsün ben işin etik kısmındayım. Ben bilmek isterdim ne kadar acı da olsa.Eşine anlatsan sana teşekkür edeceğini mi sanıyorsun? Dürüstlüğünden dolayı sana madalya mi takacak? Onlar evli artık ve o eşine inanmaya hazır ki bariz bir aldatılma durumu da yok gibi. Sadece flörtöz tavırları olmuş ama ileri gitmemiş sen açıldığında bile ben de öyle hissediyorum dememiş temkinli davranmış. Hiç karışma kötü olan sen olursun.
İsterse inanmasın benim derdim bana inanıp adamı terk etsin mi sizce?Ohooo üstüne seneler gecmiş
Hem size mi inanır eşine mi
Bende adam onu terk edip seni alır mı dedim?İsterse inanmasın benim derdim bana inanıp adamı terk etsin mi sizce?
Ben diyorum insanlık görevi yapayım ister inansın ister kocam yapmaz desin,Bilal bile anladı sen anlamadın ablacım onu ne yapacağız?Bende adam onu terk edip seni alır mı dedim?
Bilale anlatır gibi anlatayım;
Adam deseki bestim benim peşimi bırakmıyodu simdi seni görünce kıskanclıgından aramızı bozmaya calısıyo ben onla görüşmedim konusmadım o sapık gibi dadandı vs vs yazsa eşine mi inanır size mi ?
Evet çünkü istediği gibi takılsaydık bir süre daha devam ederdi ben belirsizlik sevmediğimden ne olacaksa olsun dedim o tavırdan sonra da soğudum zaten. Beni düşündüren kadın zaten adam değil.Adam şerefsiz olabilir ama kadının bir sucu yok. Bilemedim vallaha.. Siz açıldıktan sonra ondan daha az yazmış demek.ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?