İki ucu oklu değnek

Yani yuvasını kurmuş bir şekilde kadını niye üzüyorsunuz ki sosyal medya sağlıklı değil zaten

hiç gerek yok boşverin...

Kusura bakmayında işin etik kısmındaysanız 3 sene önce evlenmis eski arkadaşınızin eşini neden stalkmamak gereği duyuyorsunuz bu etikmi sizce

Kusura bakmayında işin etik kısmındaysanız 3 sene önce evlenmis eski arkadaşınızin eşini neden stalkmamak gereği duyuyorsunuz bu etikmi sizce
Off okuduğunuzu anlama probleminiz mi var?
Adam hesabı zamanında dondurmuş karşıma çıktı arkadaş listemdeymiş, karısı stalklanamaz diye bir kanun mu var? Gece gece insan sabrı denemeyin.

Off okuduğunuzu anlama probleminiz mi var?
Adam hesabı zamanında dondurmuş karşıma çıktı arkadaş listemdeymiş, karısı stalklanamaz diye bir kanun mu var? Gece gece insan sabrı denemeyin.
Okuduğumu anlama problemim tabiki yok ama siz kafanızda bir karar vermişsiniz buraya yazip herkesten onay almayı bekliyorsunuz sizin fikirlerinize destek vermeyenide tersliyorsunuz

Okuduğumu anlama problemim tabiki yok ama siz kafanızda bir karar vermişsiniz buraya yazip herkesten onay almayı bekliyorsunuz sizin fikirlerinize destek vermeyenide tersliyorsunuz
Okuduğunu anlama problemi vol.2
Nereden biliyorsun neye karar verdiğimi belirtmiş miyim? Söyleme isteme gerekçemi yazdım ama hala bir karar vermedim ki baştan beri ağır basan söylememekti hala da öyle.

Karısının ne suçu var ki!?
Kendinizi kadının yerine koyun.
Söyleyip ne yapacaksınız.
Evlilik öncesi olan saçma bir durum..
Öyle ciddi bir ilişkiniz de yokmuş zaten.
Yapmayın boşverin, bitmiş gitmiş gereksiz birşey.
Ne size ne de kimseye bir faydası var.

Daha kötüsünü yaşadım. Herifçioğlu evlendikten sonra da yazdı, hiç karışmadım, uğraşmadım, tersledim gitti. Ben de sizin gibi acabalarda kaldım biraz sonra bunun sadece başımı ağrıtmaktan başka bi işe yaramayacağına karar verdim. Size de boşverin derim.

Bence değneğin iki ucunda ok yok ,tek ucunda var, siz o uçtan uzak durun elinize bulaşmasın , hazır dondurduğu hesabı aktif etmişken silin gitsin ‘ok’uda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…