• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ucu oklu değnek

Yani yuvasını kurmuş bir şekilde kadını niye üzüyorsunuz ki sosyal medya sağlıklı değil zaten

İyi akşamlar

Tam anlamıyla arada kaldığım bir konu var kız arkadaş WhatsApp grubu uykuda olunca sizlere sorayım dedim. Bu tarz konulara çokça rastladım fakat başa gelmeyince yorum yapmak zor oluyormuş.

2015 Temmuz Ağustos gibi memleketim olan şehre gittiğimde tanıştığım biri vardı,facebooktan eklemiş ısrarla görüşmek istemişti ben önce tanımadığım için hayır demiş ama sohbeti sürdürmüştüm. Daha sonra yaşadığım şehre dönünce de keşke görüşseydim ne güzel kafa dengi biri buldum diye hayıflanmıştım daha sonra çağırınca da bakalım kısmet filan demiştim ...

Biz bu kişiyle samimiyeti epey ilerketmiştik öyle ki hatta her sabah günaydın hatunum yazmalar,sevgililik ve ilişkiler hakkında konuşmalar Vs. bildiğin flört ediyorduk kafasında sanki istediği kız arkadaş profilini sayıyor sorular soruyordu. Ama pek aramıyordu buna gerekçe olarak iş yoğunluğunu gösteriyordu bende çok üstüne düşmüyordum.
Biraz tez canlı olduğumdan ben o zaman samimiyet ilerlemesine güvenerek buna açıldım. Verdiği cevap beni çok onore ettinler,iltifatlar ama gerisi yok. Bende gururdan devamını sormadım zaten sonra konuşmalar azaldı ben salak gibi başka biriyle tanışınca hayatıma birini alırsam şaşırma gibi laf etmiştim sorumlu hissettim ona karşı yine de bu tamam gibi bir cevap vermişti.

Neyse sadede geleyim daha sonra sosyal medyadan evlendiğini görmüştüm bu arkadaşın hali hazırda ilişkim olduğu için takmamıştım. Bugün evlilik yıldönümü kutladığını gördüm eşini stalkladım meğer benimle görüşmeden önce zaten Ocak ayında eşine evlenme teklifi etmiş yani birliktelermiş. Bir yanım eşine anlat durumu diyor kendimi kötü hissettim çünkü bir yanım da aman sanane bırak eşini iyi bilsin belki söylesen ters tepecek diyorum bilemedim..
hiç gerek yok boşverin...

Yahu kadını tanımam etmem isterse sövsün ben işin etik kısmındayım. Ben bilmek isterdim ne kadar acı da olsa.
Ona flörtöz tavır denmez,tüm konuştuklarımızı burada anlatmadım doğal olarak. Adam ısrarla görüşmek istedi biraz daha samimi olsam gerisi gelirdi o sadece ilişki demek istemedi adına çünkü hali hazırda ilişkisi varmış neden sorumluluk alsın ki rahat rahat takılmak varken.
Kusura bakmayında işin etik kısmındaysanız 3 sene önce evlenmis eski arkadaşınızin eşini neden stalkmamak gereği duyuyorsunuz bu etikmi sizce

Kusura bakmayında işin etik kısmındaysanız 3 sene önce evlenmis eski arkadaşınızin eşini neden stalkmamak gereği duyuyorsunuz bu etikmi sizce
Off okuduğunuzu anlama probleminiz mi var?
Adam hesabı zamanında dondurmuş karşıma çıktı arkadaş listemdeymiş, karısı stalklanamaz diye bir kanun mu var? Gece gece insan sabrı denemeyin.

Off okuduğunuzu anlama probleminiz mi var?
Adam hesabı zamanında dondurmuş karşıma çıktı arkadaş listemdeymiş, karısı stalklanamaz diye bir kanun mu var? Gece gece insan sabrı denemeyin.
Okuduğumu anlama problemim tabiki yok ama siz kafanızda bir karar vermişsiniz buraya yazip herkesten onay almayı bekliyorsunuz sizin fikirlerinize destek vermeyenide tersliyorsunuz

Okuduğumu anlama problemim tabiki yok ama siz kafanızda bir karar vermişsiniz buraya yazip herkesten onay almayı bekliyorsunuz sizin fikirlerinize destek vermeyenide tersliyorsunuz
Okuduğunu anlama problemi vol.2
Nereden biliyorsun neye karar verdiğimi belirtmiş miyim? Söyleme isteme gerekçemi yazdım ama hala bir karar vermedim ki baştan beri ağır basan söylememekti hala da öyle.

Karısının ne suçu var ki!?
Kendinizi kadının yerine koyun.
Söyleyip ne yapacaksınız.
Evlilik öncesi olan saçma bir durum..
Öyle ciddi bir ilişkiniz de yokmuş zaten.
Yapmayın boşverin, bitmiş gitmiş gereksiz birşey.
Ne size ne de kimseye bir faydası var.

Daha kötüsünü yaşadım. Herifçioğlu evlendikten sonra da yazdı, hiç karışmadım, uğraşmadım, tersledim gitti. Ben de sizin gibi acabalarda kaldım biraz sonra bunun sadece başımı ağrıtmaktan başka bi işe yaramayacağına karar verdim. Size de boşverin derim.

Bence değneğin iki ucunda ok yok ,tek ucunda var, siz o uçtan uzak durun elinize bulaşmasın , hazır dondurduğu hesabı aktif etmişken silin gitsin ‘ok’uda :KK53:

Back
X