Iki veya daha fazla cocuklu anneler bakar misiniz

Oyyy maşallah Nasıl güzeller rabbim esirgesin hayırlı güzel kader yazsın
Babaannem bazen bana " kızları üzme bak onlar misafir" der de hemen gözlerim dolar biliyor musun
Ben üçüncüyü erkek çok istedim Allah biliyor ama olmadı ne yapalım buna da şükür
Allahım esirgesin cümlemizin evladını Amin

pardon da uyuyon cocuktan mem cekiyo diyon o kac yasında o daha daha bebek yani 3.5 yasında cocuktan ne bekliyon ona mı sordun cocuk yaparken ki anlayıs bekliyosun ben bu yasımda ablayken babam kardesimi önce sevsin kıskanıyorum önce ben diyrum o napsın dua et daha cok kucuk sen böyle yapar bagrırsan senin olmaidıgın bi anda bebegi öldürmeyi bile düsünür

:olamaz:

konu sahıbı sen bazı yorumları cıddıye alma
buyuk olanda kucuk olanda ıkısıde bebek tabıkı olucak boyle seyler cok normal elınden gelenı yapmaya calıstıgına emınım
bu bı surec atlatıcaksınız ınsallah
buyukle ıyıce oynayıp tum enerjısını atıp bebegı emzırın
emzırmeden once hadı bakalım abısı kucugun karnını doyurup eglencelı oyunumuza yıne donelım ne kadar cabuk karnı doyarsa okadar fazla vakıt gecırırız hep bırlıkte deyın
ılgınızı cekmeye calısıyor bu cok normal duzelecektır
hayırlı olsun bebısınız saglık sıhhat versın allah :)

:olamaz:

konu sahıbı sen bazı yorumları cıddıye alma
buyuk olanda kucuk olanda ıkısıde bebek tabıkı olucak boyle seyler cok normal elınden gelenı yapmaya calıstıgına emınım
bu bı surec atlatıcaksınız ınsallah
buyukle ıyıce oynayıp tum enerjısını atıp bebegı emzırın
emzırmeden once hadı bakalım abısı kucugun karnını doyurup eglencelı oyunumuza yıne donelım ne kadar cabuk karnı doyarsa okadar fazla vakıt gecırırız hep bırlıkte deyın
ılgınızı cekmeye calısıyor bu cok normal duzelecektır
hayırlı olsun bebısınız saglık sıhhat versın allah :)
Saol canim.dediklerinin hepsini yapiyorum zaten.bugun mesela cok guzel bi gun gecirdik.ohlumla 3 saat havuzda oynadik.sonra parka indirdim.genelde iyuyuz aslinda.dedigim gibi arada hit ben sinitlerime hakim olamiyorum.sonra bi suru vicdan yapip aglayip duruyorum.ins elimden geldigi kadsr sabirli olmaya calisicam.iglumun bozulmasini istemiyorum.normalde soz dinleelyen akilli bi cocuk cunku.

Back
X