Arkadaş denmez ama, eşimin arkadaşlarının eşleri. 2 kişiler birisi x birisi y olsun, tanışalı 9 ay felan olmuştur toplasan 3 4 kez görüşmüşüzdür, görüşme taraftarı değilim. İlki tanışma amaçlıydı orada herkes sakindi, eşim giderken y hakkında dikkatli ol biraz sinsidir dedi, önyargılı davranmak istemedim ben. Ikinci buluşmada bize gelmek istediler, tabi dedim kabul ettim yine bir sıkıntı olmadı ufak tefek sözler dışında, neyse sonra bir gün beni x arayıp evine çağırdı bende bulunduğum yerde yalnızım ne çıkar ki görüşmekten deyip gittim "y çok tehlikeli bir insandır sinsidir, dikkat et, hatta senin çocuğunun olup olmadığına kadar sorguluyor, sakın ona birşeyini deme " felan gibi muhabbetler yaptı hep, ben beynimden vurulmuşa döndüm, ne demek başka bir insanın yatak odasını sorgulamak bu nasıl terbiyesizlik dedim hatta konuşmaya yeltendim benden duyduğunu anlar ben arada kalırım dedi tabi ben bu harekettende kuşkulandım.. vakit geçti bu x hanım y hanımla geldi gitti çok samimi oldu, benim hiç umurumda değil ikisiylede samimi değildim, sadece x yazınca noldu soğuksun felan deyince bende olanı söyledim o kadının arkasından attık tuttuk samimi olamam olan insanada güvenemem dedim. Olay böyle kapandı benim için, son olarakta bir durum attım karaktersizlik, iki yüzlülük, fesatlıkla alakalı. Ve bir daha görüşmedim, onlarda anlamış olmalı ki davet etmediler.
Ama bunlar bir olup gezmeler, bana yazıp beni davet etmeden bizde buraya gidiyoruz demelere felan başladılar ne alakaysa, muhtemelen bana gönderi yapıyorlar, birde benim burada ailem yok arkadaşlarım yok beni oradan vurmaya çalışıyorlar yalnızlıktan felan. Durumlar da bu aşikar belli.
İnsanlar niye bu kadar gereksizler onu da anlamış değilim ama benim bu durumda ne yapmam gerekir sizce ?