• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki yüzlü arkadaş fesatlığı.

Aslında kendimde kızdığım nokta da bu, hâlâ onları ciddiye alıyor olmam. Silince noldu sildin felan gibi muhabbetlere girme durumları var kendilerini önemli hissetsinler istemiyorum.

Bende koparmak istiyorum silmek engellemekle mi başlasam, sonra aa bizi çekemedi sildi gibi gönderiler yapacaklar eminim.
Bu denli stratejik düşünecek kadar neden önemsiyor sunuz ki bu insanları. Gösterdiğiniz tepkiden pişman mısınız ? Bence çok yerinde bi tepki olmuş. Bugün kendi arkadaşının dedikodusunu size yapan yarın da sizin dedikodunuzu başkasıyla yapacaktır. Böyle insanlarla arkadaşlık etmektense yalnız kalın daha iyi. 4 senedir bu şehirdeyim kimsem yok, az insan çok huzur. Bu entrikalar insanın kalbini karartıyor. Sürekli nispet, haset, gıybet falan. Boşverin doğru olanı yapmışsınız.

Merve aksak teorisini uygula :KK53:
Çağırdıkları bir gün git "hazır bir aradayken şu konuyu konuşalım ben gizli saklıyı sevmem. X bana böyle böyle dedi haliyle bende sana bozuldum Y. Bunlar hoş olmayan muhabbetler. Laf dalaşına girmek hiç tarzım değil. Ondan gelmek istemiyordum zaten benim sizinle bi sorunum yoktu sizin de benimle olmasın." Derdim sinsi sinsi gülerdim sonra seyrederdim X ile Y nin kankalığını :KK53:

Biri ile görüşmek,iletişim halinde olmak istemiyorsanız bu duruma engel olmak zor olmasa gerek..

Sosyal medya hesaplarından çıkartın,mesaj attıkları yerden engelleyin gitsin..

Sizde laf sokan paylaşımlar yaparak onların tutumunu ne kadar ciddiye alıp kafaya taktığınızı gösteriyorsunuz malesef,yap
Aslında kendimde kızdığım nokta da bu, hâlâ onları ciddiye alıyor olmam. Silince noldu sildin felan gibi muhabbetlere girme durumları var kendilerini önemli hissetsinler istemiyorum.

Bende koparmak istiyorum silmek engellemekle mi başlasam, sonra aa bizi çekemedi sildi gibi gönderiler yapacaklar eminim.
Görüşmek istemediginiz,seviyeniz bulmadığınız kişiler için nedir bu kadar anlam yüklemek,"ne derler"in derdine düşmek anlamadım açıkçası..

Bir insan ya hayatinizdadir ya değildir,ya sizin için önemlidir ya da değildir..

Arkadaş denmez ama, eşimin arkadaşlarının eşleri. 2 kişiler birisi x birisi y olsun, tanışalı 9 ay felan olmuştur toplasan 3 4 kez görüşmüşüzdür, görüşme taraftarı değilim. İlki tanışma amaçlıydı orada herkes sakindi, eşim giderken y hakkında dikkatli ol biraz sinsidir dedi, önyargılı davranmak istemedim ben. Ikinci buluşmada bize gelmek istediler, tabi dedim kabul ettim yine bir sıkıntı olmadı ufak tefek sözler dışında, neyse sonra bir gün beni x arayıp evine çağırdı bende bulunduğum yerde yalnızım ne çıkar ki görüşmekten deyip gittim "y çok tehlikeli bir insandır sinsidir, dikkat et, hatta senin çocuğunun olup olmadığına kadar sorguluyor, sakın ona birşeyini deme " felan gibi muhabbetler yaptı hep, ben beynimden vurulmuşa döndüm, ne demek başka bir insanın yatak odasını sorgulamak bu nasıl terbiyesizlik dedim hatta konuşmaya yeltendim benden duyduğunu anlar ben arada kalırım dedi tabi ben bu harekettende kuşkulandım.. vakit geçti bu x hanım y hanımla geldi gitti çok samimi oldu, benim hiç umurumda değil ikisiylede samimi değildim, sadece x yazınca noldu soğuksun felan deyince bende olanı söyledim o kadının arkasından attık tuttuk samimi olamam olan insanada güvenemem dedim. Olay böyle kapandı benim için, son olarakta bir durum attım karaktersizlik, iki yüzlülük, fesatlıkla alakalı. Ve bir daha görüşmedim, onlarda anlamış olmalı ki davet etmediler.

Ama bunlar bir olup gezmeler, bana yazıp beni davet etmeden bizde buraya gidiyoruz demelere felan başladılar ne alakaysa, muhtemelen bana gönderi yapıyorlar, birde benim burada ailem yok arkadaşlarım yok beni oradan vurmaya çalışıyorlar yalnızlıktan felan. Durumlar da bu aşikar belli.

İnsanlar niye bu kadar gereksizler onu da anlamış değilim ama benim bu durumda ne yapmam gerekir sizce ?
ESINIZ boyle ınsanları nerden bulmus takmıs pesıne bırde sızı uayrıyor. tamamen kesın ılıskınızı nolcak zaten orda kımsen yok esınle sen basbasa hayatınızın keyfını cıakrın ne bıleym aynı apartmandan falan komsundur gercı onalrla bıle fazla samımı olmaya gelmez ama benm ıcın arkadaslık cok gereksız ve sıradandır kmseyı evıme davet etmem cagırrrlarsada hep bı bahanem vardır gıtmem.ılerde nolcagı bellı degıl 2 dk oturunca herkes herseyını paylasıyor.esınızıde gorusturmeyın madem sınsıymıs o kısı ne dıye bunca zaman hayatınn bır kosesınde. bazen yalnız olmak daha ıyı gelıyor daha sorunsuz daha dertsız oluyor tum vaktını esıne ayır kımsem yok sıkıldım bunaldım deme valla keyfıne bak. kımseyıde takıp etme fotolara payalsımlara bakma dert etme kendıne tanımadıgın uc bes sahsıyetsızı canım.

ESINIZ boyle ınsanları nerden bulmus takmıs pesıne bırde sızı uayrıyor. tamamen kesın ılıskınızı nolcak zaten orda kımsen yok esınle sen basbasa hayatınızın keyfını cıakrın ne bıleym aynı apartmandan falan komsundur gercı onalrla bıle fazla samımı olmaya gelmez ama benm ıcın arkadaslık cok gereksız ve sıradandır kmseyı evıme davet etmem cagırrrlarsada hep bı bahanem vardır gıtmem.ılerde nolcagı bellı degıl 2 dk oturunca herkes herseyını paylasıyor.esınızıde gorusturmeyın madem sınsıymıs o kısı ne dıye bunca zaman hayatınn bır kosesınde. bazen yalnız olmak daha ıyı gelıyor daha sorunsuz daha dertsız oluyor tum vaktını esıne ayır kımsem yok sıkıldım bunaldım deme valla keyfıne bak. kımseyıde takıp etme fotolara payalsımlara bakma dert etme kendıne tanımadıgın uc bes sahsıyetsızı canım.mutluluklar

Bu denli stratejik düşünecek kadar neden önemsiyor sunuz ki bu insanları. Gösterdiğiniz tepkiden pişman mısınız ? Bence çok yerinde bi tepki olmuş. Bugün kendi arkadaşının dedikodusunu size yapan yarın da sizin dedikodunuzu başkasıyla yapacaktır. Böyle insanlarla arkadaşlık etmektense yalnız kalın daha iyi. 4 senedir bu şehirdeyim kimsem yok, az insan çok huzur. Bu entrikalar insanın kalbini karartıyor. Sürekli nispet, haset, gıybet falan. Boşverin doğru olanı yapmışsınız.

Gösterdiğim tepkiden asla pişman değilim sadece ona bile gerek yoktu kendilerini muhattap aldığımı sandılar. Ben zaten nauf bir insanım ne yüreğim ne kafam kaldırmıyor bunları.

Biri ile görüşmek,iletişim halinde olmak istemiyorsanız bu duruma engel olmak zor olmasa gerek..

Sosyal medya hesaplarından çıkartın,mesaj attıkları yerden engelleyin gitsin..

Sizde laf sokan paylaşımlar yaparak onların tutumunu ne kadar ciddiye alıp kafaya taktığınızı gösteriyorsunuz malesef,yap

Görüşmek istemediginiz,seviyeniz bulmadığınız kişiler için nedir bu kadar anlam yüklemek,"ne derler"in derdine düşmek anlamadım açıkçası..

Bir insan ya hayatinizdadir ya değildir,ya sizin için önemlidir ya da değildir..

Haklısınız çok doğru aslında burada hata ediyorum demek ki.

ESINIZ boyle ınsanları nerden bulmus takmıs pesıne bırde sızı uayrıyor. tamamen kesın ılıskınızı nolcak zaten orda kımsen yok esınle sen basbasa hayatınızın keyfını cıakrın ne bıleym aynı apartmandan falan komsundur gercı onalrla bıle fazla samımı olmaya gelmez ama benm ıcın arkadaslık cok gereksız ve sıradandır kmseyı evıme davet etmem cagırrrlarsada hep bı bahanem vardır gıtmem.ılerde nolcagı bellı degıl 2 dk oturunca herkes herseyını paylasıyor.esınızıde gorusturmeyın madem sınsıymıs o kısı ne dıye bunca zaman hayatınn bır kosesınde. bazen yalnız olmak daha ıyı gelıyor daha sorunsuz daha dertsız oluyor tum vaktını esıne ayır kımsem yok sıkıldım bunaldım deme valla keyfıne bak. kımseyıde takıp etme fotolara payalsımlara bakma dert etme kendıne tanımadıgın uc bes sahsıyetsızı canım.

Eşimin çocukluk arkadaşlarının eşleri ne yazık ki. Allahtan o da arkadaşlarıyla pek görüşmek için can atmıyorda mesafeliyiz.

Eşimin çocukluk arkadaşlarının eşleri ne yazık ki. Allahtan o da arkadaşlarıyla pek görüşmek için can atmıyorda mesafeliyiz.
ıyı sevındım o zmzn ama dedıgım gıbı sız esınız ıcın ordasınız onunla basbasa oldugunuzun keyfını cıkarın etaınızda ne akdar az ınsan olursa okadr sorunsuz evlılıgınz olur hıcte sıkayet etmeyın kımsesızlgınzden . bı konu okudum kadın esının arkadaslarıyla tanısıyor cok sık gorusyolar budefa esının arkadslarınn eslerını kendı esınden kıskanıyor falan bosanmaya kadar geldılerdı..

ıyı sevındım o zmzn ama dedıgım gıbı sız esınız ıcın ordasınız onunla basbasa oldugunuzun keyfını cıkarın etaınızda ne akdar az ınsan olursa okadr sorunsuz evlılıgınz olur hıcte sıkayet etmeyın kımsesızlgınzden . bı konu okudum kadın esının arkadaslarıyla tanısıyor cok sık gorusyolar budefa esının arkadslarınn eslerını kendı esınden kıskanıyor falan bosanmaya kadar geldılerdı..

Yok ya benim eşimde zaten bekarken arkadaşlarının hanımlarıyla çok görüşmemiş, bir kaç kere görüştükten sonra kendi dedi zaten sen onlarla yapamazsın onlar çok terbiyesiz görüşmeyelim diye..

Bir ara yalnızlığımdan çok bunalıyordum da sonra sonra alıştım kendi kendime yetiyorum ara sıra bunaldığım olsa da..

İyi tanımıyorsanız böyle eşli eşli görüşülmelere karşıyım ben.
Daha geçenlerde ablamın bir arkadaşı bu sebeple boşandı.
Çift olarak görüştükleri bayan ile eşi ilişki yaşıyormuş bunu öğrendi.

İyi tanımıyorsanız böyle eşli eşli görüşülmelere karşıyım ben.
Daha geçenlerde ablamın bir arkadaşı bu sebeple boşandı.
Çift olarak görüştükleri bayan ile eşi ilişki yaşıyormuş bunu öğrendi.

Allah muhafaza nasıl insanlar. Bende zaten hiç memnun kalmadım tanıştıklarımdan eksik olsunlar :halay:

Back
X