- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Cok haklısınız ama ben bu kadarını gormemistim.idare tabiki edeceksin amaiki yüzlü laflarini edip edip yüzüne gulmek iyi davranmak idare degil iki yuzluluk bi daha karsilastirmasinboyle insaarla Allah dicem ama malesef her yerde varonlardanBende yaşadım lojman hayatını dedikodu kazanı ,insanlar birbinin kuyusunu kazıyor ve kullanmak için hiçbir fırsatı kacırmıyor .Dostluklar biranda değişiyor düşman oluveriyorlar kısacası kimse kimseyi sevmiyor mecburiyetten idare ediyor .
Haklisin canim amaben boyle yetistim.yaninda sürekli susadim susadim diyen biri olsa ben verim demz misin o hesap.evde yemek yapamiyorum esimde yok napim disarda yerim bende dedi.ben o angel demezsem cok gariphissderim kendimi yok diyemiyorum sorunumbu isteİyi de neden hasta olduğun halde gel bende yiyelim diyorsun sonra da yok dışarda yerim neden demedi diye kızıyorsun amaa zaten dışarda yiycekmiş sen çağırmışsın
Bence gariplik sendeki hasta isen çağırma nedir yani
AminCok haklısınız ama ben bu kadarını gormemistim.idare tabiki edeceksin amaiki yüzlü laflarini edip edip yüzüne gulmek iyi davranmak idare degil iki yuzluluk bi daha karsilastirmasinboyle insaarla Allah dicem ama malesef her yerde varonlardan
Tesekkurler cevabiniz için sürekli yanimda yemek yapamiyorum cocuktan diyordu kendimi sorumlugibi hisettmeue baslamsiti.simdi dusunuyorumda evine gitmim diye hic islerini yapamiyor yemek bile yapamiyor seklinde gostermeye calismista olabilir cokyapti çünkü böyle neyseki uzuldum gecti.daha dikkatli olcam bundan sonra once kendimEsiniz yokken yemege cagirmanizi anlarim ama yemek yapip goturmeniz cok sacma olmus. Bu kadar ince dusunmeyin, üşütürsünüz diye bi laf var. Neyse bereket versin kurtulmussunuz o cadi kazanindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?