- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi smollgirl20
Sizi arkadaş olarak istememişler, zorlamanın bi anlamı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar gibu dedikodu haset yapmadim ya ondan hoslanmamislardirbunu kabullenmek zor olabilir belki ama senden hoşlanmamışlar belliki. senin açından hoş değil ama acı gerçek malesef
Böyle düşünüyorsanız niye üzülüyorsunuz ki?Onlar gibu dedikodu haset yapmadim ya ondan hoslanmamislardir
İstemek zorunda değillerYeni bir binaya tasindim 4 , 5 ay oldu taşinali komsularla anca kaynasiyorduk..birkac kez gelis gidiis oldu ama fazla samimiyet yoktu yada ben oyle saniyormusum...karsi dairedeki de benle ayni gün taşindi hepimizde yaşit sayiliriz..cok guzel arkadasliklar dogabilir diye dusunurken..gecenlerde benim karsi dairedekiyle ustteki ve bir digeri yemege davet etmisler birbirlerini..laf arasinda soyledi davet eden tesekkur amacli cagarmis cocuklarinin sesini cok.anlayisla karsilamis altindaki...neyse dedim.benj cagarmak zorunda degil.. yine 1 hafta once benim katta bi konusma sesleri vardi delikten baktimki karsi daireye yine diger 2 komsu oturmaya gittiler hatta kahvaltilari meşur bunlarin buram.buram.patates kizartmasi kokuyodu belliydi yani karsida kahvaltilardi..sonra vatsap grubundan napiyosunuz komsular falan yazdim..iste kahvalti yapiyoruz birlikte emrivaki yaptik arkadasa planli bisey degil falan yazdi bi tanesi .bende afiyet olsun kizlar eminecim.seninde eline saglik yazdim o da insalah bidakine hep birlikte yazmis...buna da neyse cektim...bugun yine bir sesler..yije karsi komsuda oturma var...canim sıkildi kizimi parka gotureuim bari bende dedim.tam.osirada allahin işi karsidan bi komsu cikti gozgoze geldik bi afalladi naber dedi hic sıkıldim.disari cikiyorum.dedim sizde oturmay yapiyosunuz heralde baya kalabalik dedim.annem falan geldik dedi diger komsunun da oldugunu soledi hatta onlarin gelinleri bile varmis..5 adimlik karsi komsularinin kapisini nezakate icabi tiklamadilar..halbuki bende onlari kahvaltiya almak istiyodum birtanesi musait olmuyordu baska gube aliyordum sirf ayrim olmasin ayri gayri olmasin diye...ama onlarin yaptigi bana cok ayip dehilmivatsap grubundan ciktim.bende daha anlamadilar sanirim...
![]()
Dedikodu yapan insanlarla neden bu kadar gorusmek icin can atiyorsun o zaman.Onlar gibu dedikodu haset yapmadim ya ondan hoslanmamislardir