• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki yüzlü komşular:(

İyide demekki sizinle uyuşamayacaklarını düşünüp ayrı bi grup oluşturmuşlar. Ne var bunda ? Herkes sizi sevmek ve görüşmek zorunda mı ? Bukadar kişi biraraya gelebiliyor sadece ben dışarda kalıyorsam neden diye kendime sorardım.

Onlar daha iyi anlaşmışlar yapacak birşey yok.bence ikiyüzlülük değil bu,tercih meselesi.sizede kabullenmek ve başka uğraşlar bulmak düşer.

bunu kabullenmek zor olabilir belki ama senden hoşlanmamışlar belliki. senin açından hoş değil ama acı gerçek malesef

Böyle ayrım yapanlar kendi arasında da ayrılır muhakkak. İzleyin ve görün derim.

Öte yandan hoş değil böyle ayrım gözünüzün içine baka baka. Eğer kendinizin uyumsuz, kırılgan, ev eşyasına önem veren biri olmadığınızı düşünüyorsanız haksiz lar tabi. Bir komşumda beni böyle dışladı sebep tanıştırdığı kişilerin benimle çok çabuk samimiyet kurmasiymis. Herkesle bir ortak nokta bulabiliyorum. Kıskanıp benim onları elinden alacağını düşünmüş. Ben kendim kestim görüşmeyi. Uğraşamam. Bir tane arkadaşım olsun tam olsun. Zaten evimde kendim vakit geçirmeyi seviyorum. Siz de kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin.

istemiyorlar sizi seni istemiyenide sende isteme bukadar basit. Nedir hergün git gelmelere bukadar merak allah askina... hicte küsme onlara niye deferinden daha fazla deger veriyorsun ki insanlara

Kimse kimseyi davet etmek zorunda degil. Demek ki onlarin kafalari uyusmus olabilir saygi duymak lazim.
Ben komsuluk yapmiyorum kimseyle ama oturdugum cevrede anne grubumuz var
Ayda 2 3 disarda bulusma planliyoruz cocuklara uygun mekanlara.
Sahsen beni degilde kendi aralarinda bir bulusma ayarlasalar saygi duyup mesafemi koyardim. Bosuna canini skma

İnsanların sizinle frekansı tutmamış ise,diğer insanlar ile görüşmeyeceklermi.
Whatsapp grubu nedir,iyice çocukça şeyler vıcık vıcık.
Merhaba merhaba tamam,sizle samimi olmak istemiyorlar belliki.

Insanlari cok fazla onemsemeyin.Bana gore herkesle komsuluk yapilmaz .Basta bende komsuluk olsun diye gorusuyordum . Zamanla bazilarina mesafe koydum cunki kafa dengim olmadiklarini fark ettim .Simdi bir tanesiyle gorusuyorum o da bana yetiyor.

Onemli olan kalici dostluklar benim icin ,yuzeysel olanlar degil.

Bu iki yüzlülük değil ki
Seninle kafaları uymamış anlaşamamislar seni çağırmak zorunda değiller ki

Aranızda çok çok ciddi bir mesele oldu mu?Neden böyle anlamadım ama siz sıkmayın canınızı.Boşverin,kedi kendinize takılın :)

Onlar gibu dedikodu haset yapmadim ya ondan hoslanmamislardir
Böyle düşünüyorsanız niye üzülüyorsunuz ki?
Komşularınızın ikiyüzlülük yapmadıklarını düşünüyorum.
Sizinle dost olup hep dedikodunuzu yapsalar ikiyüzlü olurlardı bence.
Mesafe iyidir görünce selam verirsiniz o kadar :)

Geçen bahsettiğiniz erkek çocukları olan komşular mı bunlar? Belki istenmediklerini anlamışlardır.

Yeni bir binaya tasindim 4 , 5 ay oldu taşinali komsularla anca kaynasiyorduk..birkac kez gelis gidiis oldu ama fazla samimiyet yoktu yada ben oyle saniyormusum...karsi dairedeki de benle ayni gün taşindi hepimizde yaşit sayiliriz..cok guzel arkadasliklar dogabilir diye dusunurken..gecenlerde benim karsi dairedekiyle ustteki ve bir digeri yemege davet etmisler birbirlerini..laf arasinda soyledi davet eden tesekkur amacli cagarmis cocuklarinin sesini cok.anlayisla karsilamis altindaki...neyse dedim.benj cagarmak zorunda degil.. yine 1 hafta once benim katta bi konusma sesleri vardi delikten baktimki karsi daireye yine diger 2 komsu oturmaya gittiler hatta kahvaltilari meşur bunlarin buram.buram.patates kizartmasi kokuyodu belliydi yani karsida kahvaltilardi..sonra vatsap grubundan napiyosunuz komsular falan yazdim..iste kahvalti yapiyoruz birlikte emrivaki yaptik arkadasa planli bisey degil falan yazdi bi tanesi .bende afiyet olsun kizlar eminecim.seninde eline saglik yazdim o da insalah bidakine hep birlikte yazmis...buna da neyse cektim...bugun yine bir sesler..yije karsi komsuda oturma var...canim sıkildi kizimi parka gotureuim bari bende dedim.tam.osirada allahin işi karsidan bi komsu cikti gozgoze geldik bi afalladi naber dedi hic sıkıldim.disari cikiyorum.dedim sizde oturmay yapiyosunuz heralde baya kalabalik dedim.annem falan geldik dedi diger komsunun da oldugunu soledi hatta onlarin gelinleri bile varmis..5 adimlik karsi komsularinin kapisini nezakate icabi tiklamadilar..halbuki bende onlari kahvaltiya almak istiyodum birtanesi musait olmuyordu baska gube aliyordum sirf ayrim olmasin ayri gayri olmasin diye...ama onlarin yaptigi bana cok ayip dehilmi:KK43: vatsap grubundan ciktim.bende daha anlamadilar sanirim...:KK43:
İstemek zorunda değiller

İkiyüzlülük yokki ortada.
Onların elektriği tutmuş,sık görüşüyorlar demekki.
Siz de gruptan çıkmakla iyi etmişsiniz.
Benle görüşmek isteyen gelsin buyursun,gelmeyen için başımı ağrıtamam.
Ben bu kafadayım.
Sizi anladım..ama zorla olmaz işte...

Back
X