• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki yüzlü komşular:(

Benim de aklım çıkıyor kapım çalacak da biri beni kahvaltıya davet edecek diye :KK53: Belki ayıplayanlar olacak ama bazen kapı çaldığında kızıma elimle “şşşşt” işareti yapıyorum (ses çıkarmasın ki evde olduğumuz anlaşılmasın diye). Kız otomatiğe bağladı ne zaman kapı çalsa şşşşşt diyor. Evet itiraf ettim. Ben asosyal bir öküzüm. Keşke bütün mahalle bi evde toplansalar da dışlansam. İşte bu da benim hikayem.

Son düzenleme:
S smollgirl20 olmadı ama :KK70:
burda konu açıp sorulanlara cevap vermeyip başka konu açmışsınız
konuyla ilgilenmemek olmaz

komşularla alakalı bence de ayıp ben olsam bende alınırım
bu arada o günden beri sisleri çıkmadı mı hiç görüşmediniz mi

Bu devirde herkesle komşuluk yapilmiyor.ya kafa dengi olmuyor ya huysuz dedikoducu çikiyor.boşverin siz sporlara degisik kurslara gidin hobi edinin.onlarda çok yakinda ya birbirlerine girerler zaten yada küsüşürler

Yeni bir binaya tasindim 4 , 5 ay oldu taşinali komsularla anca kaynasiyorduk..birkac kez gelis gidiis oldu ama fazla samimiyet yoktu yada ben oyle saniyormusum...karsi dairedeki de benle ayni gün taşindi hepimizde yaşit sayiliriz..cok guzel arkadasliklar dogabilir diye dusunurken..gecenlerde benim karsi dairedekiyle ustteki ve bir digeri yemege davet etmisler birbirlerini..laf arasinda soyledi davet eden tesekkur amacli cagarmis cocuklarinin sesini cok.anlayisla karsilamis altindaki...neyse dedim.benj cagarmak zorunda degil.. yine 1 hafta once benim katta bi konusma sesleri vardi delikten baktimki karsi daireye yine diger 2 komsu oturmaya gittiler hatta kahvaltilari meşur bunlarin buram.buram.patates kizartmasi kokuyodu belliydi yani karsida kahvaltilardi..sonra vatsap grubundan napiyosunuz komsular falan yazdim..iste kahvalti yapiyoruz birlikte emrivaki yaptik arkadasa planli bisey degil falan yazdi bi tanesi .bende afiyet olsun kizlar eminecim.seninde eline saglik yazdim o da insalah bidakine hep birlikte yazmis...buna da neyse cektim...bugun yine bir sesler..yije karsi komsuda oturma var...canim sıkildi kizimi parka gotureuim bari bende dedim.tam.osirada allahin işi karsidan bi komsu cikti gozgoze geldik bi afalladi naber dedi hic sıkıldim.disari cikiyorum.dedim sizde oturmay yapiyosunuz heralde baya kalabalik dedim.annem falan geldik dedi diger komsunun da oldugunu soledi hatta onlarin gelinleri bile varmis..5 adimlik karsi komsularinin kapisini nezakate icabi tiklamadilar..halbuki bende onlari kahvaltiya almak istiyodum birtanesi musait olmuyordu baska gube aliyordum sirf ayrim olmasin ayri gayri olmasin diye...ama onlarin yaptigi bana cok ayip dehilmi:KK43: vatsap grubundan ciktim.bende daha anlamadilar sanirim...:KK43:

Demek ki sizden elektrik alamamışlar. Herkese oluyo böyle şeyler. Kafaya takmamak cool takılmak lazım. Ayrıca aynı iş yeri ve apartmandan kişilerle fazla muhabbete girmemekte fayda görüyorum .. sonrasında kesin bir sıkıntı oluyor çünkü

Yeni bir binaya tasindim 4 , 5 ay oldu taşinali komsularla anca kaynasiyorduk..birkac kez gelis gidiis oldu ama fazla samimiyet yoktu yada ben oyle saniyormusum...karsi dairedeki de benle ayni gün taşindi hepimizde yaşit sayiliriz..cok guzel arkadasliklar dogabilir diye dusunurken..gecenlerde benim karsi dairedekiyle ustteki ve bir digeri yemege davet etmisler birbirlerini..laf arasinda soyledi davet eden tesekkur amacli cagarmis cocuklarinin sesini cok.anlayisla karsilamis altindaki...neyse dedim.benj cagarmak zorunda degil.. yine 1 hafta once benim katta bi konusma sesleri vardi delikten baktimki karsi daireye yine diger 2 komsu oturmaya gittiler hatta kahvaltilari meşur bunlarin buram.buram.patates kizartmasi kokuyodu belliydi yani karsida kahvaltilardi..sonra vatsap grubundan napiyosunuz komsular falan yazdim..iste kahvalti yapiyoruz birlikte emrivaki yaptik arkadasa planli bisey degil falan yazdi bi tanesi .bende afiyet olsun kizlar eminecim.seninde eline saglik yazdim o da insalah bidakine hep birlikte yazmis...buna da neyse cektim...bugun yine bir sesler..yije karsi komsuda oturma var...canim sıkildi kizimi parka gotureuim bari bende dedim.tam.osirada allahin işi karsidan bi komsu cikti gozgoze geldik bi afalladi naber dedi hic sıkıldim.disari cikiyorum.dedim sizde oturmay yapiyosunuz heralde baya kalabalik dedim.annem falan geldik dedi diger komsunun da oldugunu soledi hatta onlarin gelinleri bile varmis..5 adimlik karsi komsularinin kapisini nezakate icabi tiklamadilar..halbuki bende onlari kahvaltiya almak istiyodum birtanesi musait olmuyordu baska gube aliyordum sirf ayrim olmasin ayri gayri olmasin diye...ama onlarin yaptigi bana cok ayip dehilmi:KK43: vatsap grubundan ciktim.bende daha anlamadilar sanirim...:KK43:
Seninle ayni şeyleri degil ama benzerlerini yaşadım canim.insanlar cok kotu kimseye guvenim kalmadi bende hayir diyemiyen biri yim kullandikca kullaniyolar sonra bi baksmossin bitmis isleri emin ol aralari bozulsun onlardan bir kaci seni yanina cekmeye çalışır

Bizimde boyle bi komsu grubumuz var.cok severiz birbirimizi arada ayri bulustugumuzda olur ama genelde hep beraber hareket ederiz.belki sizinle kafa yapilari uyusmamis o yuzden cagirmamislar.gruptan cikmak bana cocukca geldi.halbuki onlari takmasaydiniz daha iyi olurdu

İki yüzlü değiller ki sizinle kafaları uymamış olabilir,diğerleri daha iyi anlaşmıştır.

Bazen kadından dolayı değil de çocuk yüzünden uzak tutuyorlar insanlar. Sizden başka çocuğu olan yoksa ya da sizinki en küçük, yaramazsa vs. ondan olabilir.

bosverin cok samimi olanlarin bir sure sonra küstugü de cok oluyor..Kiziniz kac yasinda ve cok mu yaramaz onlar buyutmusse cocuk sesi cekmek istemezler bence..

Belli ki size deger vermiyorlar. Üzülmeyin degmeyen insanlar icin..

Neden iki yüzlü olsunlar ki yanlış birşey yok bunda Sizinle bir ortak nokta bulamamışlar demekki. Benim apartmanımda da aynı şeyler oluyor hiç takılmıyorum ben bu duruma :kahve:

Back
X