Merhaba arkadaslar neden bu sıkıntılar hic bitmezki .... eski konularimi bilenler belki vardir... saglik sorunlariyla uğraştım tam bitti ohh sagligima kavuştum diye sevinemeden yeni bir problem... geleyim simdiki konuya en yakin arkadasimin esini sirket başka bi sehire gönderiyor koordinatör olarak.. (eslerimizde yakin arkadas)zaten ayni sirkette calisiyorlar.. onlarda bizide yanlarinda istiyorlar.. arkadasimin esi.. benim esime diyor sen yanimda olursan biz bu isin üstesinden geliriz diye..! Ve esimde gitmek istiyor... ama ben hic bilmedigim bisehire gitmek istemiyorum ayrica kayinvaidemi eltimi arkadaslarimi cevremi birakmak gitmek istemiyorum
tabi diger taraftada 12 yillik dostluk var onlarida uzmek istemiyorum .. esim benim icin en iyisi bu!!! Diyo kaldim ikiara bi derede
ne yapacagimi bilmiyorum .. bi tarafata esim ve en yakin dostlarim... bi tarafta yeni aldigim hayalini kurdugum ev... alistigim sehir kayinvalidemler ve diger arkadaslarim ben bunlari yazarken simdi esim karar verme aşamasında belkide vermistir bile