• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikilem yaşıyorum evlenmek üzere tanıştırıldım 10 yaş fark var

delibozuk37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
221
84
73
30 yaşındayım komşumuz sağolsun beni sever kardeşi varmış 40 yaşında tanıştırdılar

lakin...
Adam babamdan 12 annemde 9 yaş küçük.
Ben yaşımı pek göstermem adam yaşından fazla gösteriyor.
Iyi bir adam evliğin sorumluluğunu kaldıracak birine benziyor.
Evlendiğim takdirde ailemden 3 bina ötede oturacağım.
Duygusal olarak hiç bir şey hissetmedim

mesele
bir yanım yakından tanı öyle karar ver
diğer yanın hiç bulaşma burda kalsın diyor

yorum bekliyorum

sırf evin annene yakın diye yada iyi fena adam değil diye evlenme yaşında çok geçmiş değil bence bu kadar karamsar olma sırf mantıkla yapılan evlilikleri ben tasvip etmiyorum sevgide,heyecanda olmalı kendinide evde kaldım kimse almaz diye bi moda sokma lütfen

ısınmadıysan boşver, bence de yaşın geç değil. bir taraftan da diyelim yakından tanımaya karar verdin ve görüşmeye başladın, bulaştım b,r kere deyip kendini evlenmek zorunda hissetme.

Bence daha cok gencsin,yani evde kalirim ,talibim cikmaz ,30 yasina geldim deyip ,sakin kendinden yasca oldukca büyük insanlari

tercih etme.40 yasinda ama oldugundan daha yasli gösteriyor diyorsun, bence tanisma , bir kez tanisirsan uzar gider.Emin ol daha baska taliblerin cikar.

arada ki yaş konusunda bişey diyemicem ama evlenme yaşında geçmiş değil. ona karşı bişey hissetmiyosan bunu onunla konuş hem ilk konuştuğunla görüştüğünle evlenmek zorunda değilsin ki az da olsa ona karşı bişeyler hissetmen lazım ama histe bi anda gelmez sonuçta yine sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun

30 yaşındayım komşumuz sağolsun beni sever kardeşi varmış 40 yaşında tanıştırdılar

lakin...

mesele

yorum bekliyorum

duygularına ve mantığına göre hareket et,sırf annenlere yakın diye evlenme kararı alınmaz

lakin...

mesele

yorum bekliyorum

Daha 30 yaşındasın. Yolun yarısında bile değilsin. Ne işin var 40 yaşında hatta daha büyük gösteren adamla
Sanki herşey bitti evde kaldında bu adam son şans gibi nasıl tanıştırıyorlar
Hiç bulaşma bence
Herkes dengi dengine bence daha gençsin...

Ne önemi varki babanızdan 12 yaş , annenizden 9 yaş küçük olması anlamadım bu arada anneniz babanızdan büyük galiba. Daha tanışmadan konuşmadan yaşa takılmanıza bi anlam veremedim. En azından aracı olan komşunuzu kırmamak adını görüşür size uymuyorsa kabul etmezsiniz olur biter...

Son düzenleme:
Bu kadar yasli bi adamla evlenmeye gerek yok bence

Yaş, evin yakın olması, vs. bunlar teferruatlar. Kalbin ısınmadıysa boşver gitsin.

canım adam ömrünün yarısını tüketmiş zaten ,kalmış şurda taş çatlasın 25-30 yılı ,daha bunun çocuğu olacak ,torunu olacak ta ,gelecek hayalleri kuracaksınız da ,adamın geleceği gelmiş zaten ..bence bulaşma ..:20:

sevmiş olsaydın, tek sorun yaş olsaydı aşılabilirdi. ama adamdan hoşlanmamışsın bile. boşver gitsin.

Ne önemi varki babanızdan 12 yaş , annenizden 9 yaş küçük olması anlamadım bu arada anneniz babanızdan büyük galiba. Daha tanışmadan konuşmadan yaşa takılmanıza bi anlam veremedim. En azından aracı olan komşunuzu kırmamak adını görüşür size uymuyorsa kabul etmezsiniz olur biter...

Anneniz babanızdan büyük derken:9:

Bence saçma bi'karar olur daha 30 yaşındasın insanlar o yaşlarda iş ortamında vs tanışıp, sevip, aşık oldukları adamlarla evleniyolar:31:

İnşallah tez zamanda hakkında hayırlısı olan hayatının aşkıyla karşılaşırsın da böyle birilerinin tanıştırmalarına gerek olmaksızın içine sindiğiyle yuvanı kurarsın:16:

lakin...

mesele

yorum bekliyorum
30 yaş geç kalınmış bir yaş değil,o yüzden duygusallık olmadan karar verme bence..
annene yakın olması evlenmen için yeterli değil..
ayrıca da yaş farkı şu durumda önemli,çünkü anne babanın evladı yaşında bir damatları olmayacak bu şekilde olursa..
hiçbirşey hissetmediysen bulaşma burda kalsın....

Anneniz babanızdan büyük derken:9:

Bence saçma bi'karar olur daha 30 yaşındasın insanlar o yaşlarda iş ortamında vs tanışıp, sevip, aşık oldukları adamlarla evleniyolar:31:

İnşallah tez zamanda hakkında hayırlısı olan hayatının aşkıyla karşılaşırsın da böyle birilerinin tanıştırmalarına gerek olmaksızın içine sindiğiyle yuvanı kurarsın:16:

:1: Haklısın canımya daha şimdi farkına vardım yazdığım mesajın :34:

40 yaş yaşlı bir yaş değil bence
sende 30 yaşındaymışsın 10 yaş fark etmez hatta erkeğin kadından en az 8-10 yaş büyük olmasından yanayım
tabi ama sana diyeceğim
eğer karşı karşıya geldiğinde oturup konuştuğunda içinde heyacan kıpırtı oluyorsa olduysa (ilk görüşmede olmayabilir ön yargılarla gittiysen hele hiç olmaz bi kaç görüşmek gerekli bence anlamak adına )görüşmeye devam et ve ölç biç tart aklına mantığına yatarsa ısınabilirsen evet ben bunla evlenmeliyim dersen devam et yoluna sonunu allah bilir o ney azdıysa o olur
hayırlısı ne ise o olsun

lakin...

mesele

yorum bekliyorum

Öyle bir yazmışsınki sanki zorla evleniyormuş kendini mecbur hissediyormuşsun gibi hissettirdi bana :31:

adam yaşlı değil sonucta sızde 30 muşsunuz 20 değil ama elektrık alamadıysanız zor tabii

Back
X