ikilem...

firarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
107
3
33
Aydın
anlayışsız bir eşim var. artık o kadar çok yoruldum ki. kızlar paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. dertleşmek istedim daha doğrusu.
eşim sürekli dengesiz bir hal içerisinde. bir gün bakıyorsun çok iyi bir gün bakıyorsun çok sinirli kırıcı. gözünde hep inatçı aksi biriyim. bunu değiştiremiyorum. hiç anlamıyor beni .
çok çabuk hevesi kaçtı gibi. çok yoruldum kendimi ifade etmekten..
mesela tatile gitmek istiyorum ama yok benim gitmek istediğim yere gitmem diyor. ben çalışan biriyim yorgunluğumu atmak istiyorum dinlenmek kafamı dinlemek istiyorum .hiçbir konuda ılımlı yaklaşmıyor anlayış sıfır

Nicin sizin istediginiz tatil yerine gitmiyor?
Sebepleri neler?
Sizi inatci ve aksi diye sifatlamasinda haklilik payi var mi sizce?

Nicin sizin istediginiz tatil yerine gitmiyor?
Sebepleri neler?
Sizi inatci ve aksi diye sifatlamasinda haklilik payi var mi sizce?

ben muhafazakar biyere gitmek istiyorum o istemiyor eşime bu zamana kadar ailesi hep şımartmış şimdi ben biraz dediklerine hayır dediğimden inatçı oluyorum gözünde

sende hiç hata yok mu dersin.. anlayıssızlık ?
düşün bakalım

Son düzenleme:
vardır mutlaka ama hep ben çözmek yoluna giderken o boşvermiş ve umursamaz gibi davranıyor

çözmek için fazla üstüne gidip bunaltmış olabilir misin
sal biraz sende kasma kendılıgınden yola girer belki..

eski konularına göz attım eşinin karakterı bu sanırım kolay kolay da degıstıremezsın ama eşini belki bi psikologa gotürebılırsın bırlıkte gıdersenız daha ıyı sonuc alabılırsınız.dışarda vakıt gecırebılırsınız sinema olabılır ist oturuyosan adalar havası ıyı gelır ne bılım evde fılm ızlyebılırsınız vs

teklif ettim ama yanaşmıyor düğün zaanmnı çok mutlu hevesli idi şimdi sanki yorulmuş bıkmış gibi

teklif ettim ama yanaşmıyor düğün zaanmnı çok mutlu hevesli idi şimdi sanki yorulmuş bıkmış gibi

işyerınde de cok yoruluyor olabılır haftasonları evdeyse teklıfını o zaman yapsan.bence kendını cok uzme hevesı falan gecmemıstır sana yaklasımı nasıl

bence ikinizde birer kağıt alın elinize,
yukarıdan aşağıya doğru bir çizgiyle sayfayı ikiye bölün,
sol tarafa EŞİM NE İSTİYOR
sağ tarafa BEN NE YAPIYORUM yazın..
altına maddeleyin bakalım,
sonrada kağıtları değiştirin..
size çok faydası olacak

keşke bu dediğinizi yapabilsek o zaman belli olur çoğu şey

Benim ex eş gibi..

Evlilikte iki kişiden biri alttan almalı bana kalırsa anladığım kadarı ile eşin biraz huysuz sende alttan almak yerine olumsuz yaklaşıyorsun ona bu şekilde hayat çekilmez bir hal alır diyeceğim ama almaya başlamış bile sanırım evliliğin yürümesini ve daha da huzursuz olmasını istemiyorsan sen onun suyuna git biraz bence o zaman sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum :26:

Daha önceden de böyle miydiniz, sonradan mı oldunuz?
Sen kendi açıdan onu yargılıyorsun da bir de onun gözünden kendini eleştir bakalım. Belki senin de farkında olmadığın şeyler var.
İlişkinizi masaya yatırdınız mı hiç?

zaten alttan aldığımda sorun olmuyor..sadece ben birazda beni anlamasını istiyorum .tatile evet demişti şimdi hayır diyor anlayamıyorum bu davranışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…