İkilemde kaldım yardımlarımıza ve değişik bakış açılarına ihtiyacım var.

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
Merhaba kk bayanları
Ben x şahıstan boşanmak için dava açtım ama eylulde görülecek şahitli dava.
Çekişmeli olduğu için uzayacak biliyorum ve uzasın istemiyorum.
Ama ne altınımı alabildim ne de eşyalarımı çoğunu ben yokkken götürmüşler evden resmen bitik halde kaçtım. Gelince anladım beklemiyordum x şahıstan bu kadarını anlaşmalı boşanmak istiyordu çünkü.
Neyse ben simdi çalıştığım ilde ve kurumda çok huzurluyum esim sayesinde geldim evimi de seviyorum. Simdi boşanırsam kotu bir yere gitme durumum olacak.
Hem soyadını taşımak istemiyorum hem de onun sayesinde bu ilde kaldığım için bu ilden gitmek istemiyorum.
Avukat vs. Maddi anlamda çok çok zarara uğradım kanıtlarıma güveniyorum kazanırım allahın izni ile. Ki karşı tarafla anlaşma yolunu da denedim adamlar kabul etmiyor % 100 haklılar ve avukat parası dahil benden almayı düşünüyorlar.
Kısaca ancak Hicbir şey almayacağım dersem belki anlaşır eş kişisi o da belki adam haklı çünkü ve utanmadan tazminat istiyor. Dava açtığım günden beri irtibatta asla bulunmadım bu arada. Hakkım yendiği için biraz daha dayansam mi biter mi?
Kafana bitirdim huzursuz değilim şuan allaha şükür. (Ailem anlaşma fikrine sıcak bakmıyor allah razi olsun ailem hep yanında oldu bomboş evimi tekrardan ev haline getirdiler.)
siz olsanız ne yapardınız...

Malesef ayrılmam gerekiyor es durumu ile geldim ve o ozel sebep sayılıyor. Özel sebep ortadan kalkınca da gitmem gerekiyor. doğu görevim olması sebebiyle oraya gitmem gerekiyor.

Merhaba kk bayanları
Ben x şahıstan boşanmak için dava açtım ama eylulde görülecek şahitli dava.
Çekişmeli olduğu için uzayacak biliyorum ve uzasın istemiyorum.
Ama ne altınımı alabildim ne de eşyalarımı çoğunu ben yokkken götürmüşler evden resmen bitik halde kaçtım. Gelince anladım beklemiyordum x şahıstan bu kadarını anlaşmalı boşanmak istiyordu çünkü.
Neyse ben simdi çalıştığım ilde ve kurumda çok huzurluyum esim sayesinde geldim evimi de seviyorum. Simdi boşanırsam kotu bir yere gitme durumum olacak.
Hem soyadını taşımak istemiyorum hem de onun sayesinde bu ilde kaldığım için bu ilden gitmek istemiyorum.
Avukat vs. Maddi anlamda çok çok zarara uğradım kanıtlarıma güveniyorum kazanırım allahın izni ile. Ki karşı tarafla anlaşma yolunu da denedim adamlar kabul etmiyor % 100 haklılar ve avukat parası dahil benden almayı düşünüyorlar.
Kısaca ancak Hicbir şey almayacağım dersem belki anlaşır eş kişisi o da belki adam haklı çünkü ve utanmadan tazminat istiyor. Dava açtığım günden beri irtibatta asla bulunmadım bu arada. Hakkım yendiği için biraz daha dayansam mi biter mi?
Kafana bitirdim huzursuz değilim şuan allaha şükür. (Ailem anlaşma fikrine sıcak bakmıyor allah razi olsun ailem hep yanında oldu bomboş evimi tekrardan ev haline getirdiler.)
siz olsanız ne yapardınız...
Eş durumundan mı geldiniz mevcut şehre? Zorunlu hizmetinizi doldurmadıysanız, eşiniz de (bu ay sonunda sanırım) hala evli olduğunuza dair beyanı vermezse resen atama ile zorunlu hizmet yerlerine tayin olabilirsiniz. Boşanmaya kararlıysanız tayin dönemi açıldığında kendiniz tercih yapıp gitmeye çalışın, ya da bağlı olduğunuz müdürlüğe durumunuzu anlatan bir dilekçe yazıp başka bir yere görevlendirme isteyebilirsiniz.

Bu arada hakkınızı almak istiyorsanız sabredip sonuna kadar gitmeniz şart. Kazanacağınıza eminseniz sabredin lütfen.

Mecburi hizmet süreniz boyunca orada kalırsanız sizi sonra mecburi hizmete tekrar gönderebiliyor mu? Benim mesleğimde gönderilmiyor mesela öğretmenlikte de öyleyse bekleyebilirsiniz. Ne kadar kaldı bilmiyorum ama en fazla 1 yıl gibi bir süreyse dava sonuçlanana kadar sizin de süreniz bitmiş olur. Ya da sırf süre doldurmak adına çekişmeli olarak mahkeme süresini uzatabilirsiniz.

Teşekkürler bayanlar ben duygusal bakıyorum yine ama çıkarlarıma gore hareket etmeliyim sanırım ilk defa çıkarıma ve mutluluğuma gore hareket ediyorum zaten. Hayatımın en huzurlu dönemini geçiriyorum iş hayatı açısından herşey de yolunda biraz daha sabredersem herşey yoluna girecek. Sabırsız insanım bununla imtihan ediliyorum demek ki...
Durumlar da sizin anlattığımız gibi. 1-2 yıl dişimi sıksam o zamana kadar kendime de iyice gelmiş olurum

İstemedim suan huzurum yerinde git diyene kadar devlet gitmeyi düşünmüyorum insan kurduğu düzeni zırt pırt değiştirmek istemiyor ki benim öküzün de istemediği halde iyiliği dokunmuş oldu bana.
Kadrolar dolu zaten nereye gideceksem :110:
Sorduğunuz için teşekkür ederim:KK200:

Back
X