İkili aşk ve sonu olmayan ilişki, çözüm nedir

eylulsssv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
11
1
1
27
Arkadaşlar merhaba
Benim bir erkekle iliskim var cok uzun zamandir,benim cok pesimden koştu,nereye gitsem pesimden geldi,beni kötü yoldan kurtardı, aşık olduk,beraberdik her aksam buluşuyoruz,deli gibi aşk yaşıyoruz..ama bir sorun var adamın memleketinde sevgilisi var..ben ogrenince ayrilmak istedim ama o birakmadi beni, ağladı tehdit etti intihara kalkıştı,bu aşktan vazgecemiyor,hatta cocuk sahibi olmaktan korkmuyoruz..ama onun başka bir sevgilisi var...bu işin sonu yok, yanlış bu vazgeçelim diyorum asla ayrilmiyor,asla yakamı pesimi birakmiyor...gittikce aşık oluyorum ne yapmaliyim...

Wattpatı azaltın lütfen

Doğum kontrol hapı kullanın.

Memleketteki sevgilisi nikahlı mı?

Ay aklıma bu geldi

Eklentiler

• IMG_4740.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 57
Başka memlekette neden sevgilisi var? Ailesi buldu, zorla nikahlayacaklar demeyin. Koca adam, hayır desin.

Yemeyin bizi,adamın sevgilisi yok adam evli, burda küsəfür yememek için böyle yazdınız. Ayrılsanız ölmezsiniz merak etmeyin, bu dertten ölmüş olsanız da en azından tarihe düşmüş olursunuz, kötü değil bu da

Hem eşiniz hem sevgiliniz mi var? Ben adil buldum, iki tarafında asil ve yedek listesi var. Siz baskın basanındır modunda bir an önce hamile kalma derdindesiniz. Neyse, adamların mezesi eğlencesi olmaya gönüllü hemcinslerime akıl vermiyorum artık.

Tamam sizi terkedemiyorsa, askiniz cok buyukse obur tarafi terketsin? Ama evli degil mi?

Adam bırakmıyor değil sizde bırakmaması için yüz veriyorsunuz, ama çok değil bir kaç sene sonra bunun çok yanlış olduğunu üzülerek anlayacaksınız? Adam evliymiş de buna rağmen hamile kalmaya çalışıyorsun, buradan bakınca çok zavallı görünüyorsun. Bir adamın elinde isteyerek oyuncağa dönmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…