eşiniz aslında cok mantıklı konuşmuş ve gayet net bu konuda anlaşıldıgı üzere,sizde bence stres yapıp hem kendinizi hem miniğinizi üzmeyin ,Allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin.Hanımlar ikili test yaptırmak istiyorum ama eşim yaptırmama karşı çıkıyor tartıştık bu yüzden bahanesi de aldırmayacağımıza göre sonucu ihtimal olan bir testi neden yaptırıp hamilelik boyunca canımız sıkılsınmış. Bende o zaman ultrasona da girmeyeyim dedim o da bağırdı çağırdı ne istiyorsan yap dedi çekti gittine yapsam bilemiyorum bana bi akıl verin
Sadece bebekle alakalı down sendromlu olup olmayacağıyla ilgili ihtimale bakılıyormuş. Yoksa kesinlikle ultrasona da giriyorum kan tahlillerimi de yaptırıyorumbu test sadece bebek için mi? gebeliğin sağlıklı mı, senin birşey yapman gerekiyor mu, belki bebekle değil seninle ilgili bir durum çıkacak. en azından ultrasondan bakarsınız bebeğe ya. bu kadarda dar bakmayın konuya.
hayır canım biliyorum ne olduğunu. konu sadece bebek değil, seninde sağlığın.Sadece bebekle alakalı down sendromlu olup olmayacağıyla ilgili ihtimale bakılıyormuş. Yoksa kesinlikle ultrasona da giriyorum kan tahlillerimi de yaptırıyorum
Ben sadece down sendromlu olup olmadığına bakıldığını biliyorum doktorun verdiği kağıtta da öyle yazıyorhayır canım biliyorum ne olduğunu. konu sadece bebek değil, seninde sağlığın.
Aymen katiliyorum canimBenim eşim de böyle düşünüyor ben de ..burada başka başlıklarda okudum kadınlar yaptırmış risk çıkmış ve Doğuma kadar üzüldük harap olduk boşuna çocuklarımız sağlıklı doğdu diyorlar..Rabbimizden gelen kabulümüzdür sağlıkla imtihan etmesin diye dua edelim yalnızca yeter
İkili test bebeğin kromozom bozukluğuyla ilgili bilgi verir. Bence siz konuya hiç bakamamışsınız :)bu test sadece bebek için mi? gebeliğin sağlıklı mı, senin birşey yapman gerekiyor mu, belki bebekle değil seninle ilgili bir durum çıkacak. en azından ultrasondan bakarsınız bebeğe ya. bu kadarda dar bakmayın konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?