• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama testi hk.

elifffaksu__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar selam ikili tarama testi vermiştim. Burun kemiği gözüktü ve ense kalınlığı da 1.2 mm idi. Dün enabızda bi sonuç çıkmış ama rapor değil. Papp-a 2885 mUI/L serbest beta hcg ise 36.5 ng/mL diye bir değer. Bunlar tek başına bir anlam ifade etmiyor sanırım değil mi? Genelde kimin değerlerini okusam Papp kısmı düşük benimki yüksek olunca korktum. Bir de bu sonuçlar çıktıktan kaç gün sonra rapor da çıkıyor bileniniz var mı?

Raporun da çıkmış olması lazım ama hastaneden alınıyor sanırım.

Hmm haftaya randevum var herhalde gittiğimde almış olurum raporu umarım sorunsuz bir rapordur 🥹
evet ifade etmiyor rapor şeklinde doktor çıktı veriyor ona göre yorumluyor direk hastaneye gidip sonuç göstercem diyip doktora gidebilirsiniz sanırım bakarlar 1 hafta ben meraktan bekleyemezdim :)

evet ifade etmiyor rapor şeklinde doktor çıktı veriyor ona göre yorumluyor direk hastaneye gidip sonuç göstercem diyip doktora gidebilirsiniz sanırım bakarlar 1 hafta ben meraktan bekleyemezdim :)
Evet ben de bekleyemiyorum asla şu an içim içime sığmıyor ama doktorum 15 güne sonuçlar çıkar diyordu 1 günde o sonuçları görünce şok oldum 15 gün nerede 1 gün nerede 😂 bi de çalışıyorum 😞

Evet ben de bekleyemiyorum asla şu an içim içime sığmıyor ama doktorum 15 güne sonuçlar çıkar diyordu 1 günde o sonuçları görünce şok oldum 15 gün nerede 1 gün nerede 😂 bi de çalışıyorum 😞
1 gün sonra çıktıysa daha çıkmamıştır sadece kan değerleriniz çıkmıştır çünkü rapor hazırlanıyor imza filan bende süreniz geldi sandım randevu tarihinizi bekleyeceksiniz o zaman :)

Back
X