İkili tarama testi yapan devlet hastaneleri

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba hanımlar. Hamileligimin başından beri gerekli tum testleri ve muayenelerimi evimize yakın, özel bir hastanede yaptırdım. Şimdi ikili test zamanım geldi ve bu testi bir devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorum.

Avcılar, Beylikdüzü taraflarında ya da bu bölgeye az da olsa yakın yerlerde bu testi yapan hastaneler hangileri ve sonuç ne zaman çıkıyor? Şimdiden çok teşekkürler.

Canım ıkılı tarama testı ney?

Gebeliklerin genelde 11. Haftasında yapılan bir test. Bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor. Down sendromu yani zeka ile ilgili bir sorun çıkar mı diye, ultrason ve kana bakılıyor.

Tavsiyesi olan yok mu hanımlar?

Özel doğa Hastanesi'ne gidiyorum ben. : )

Evet tum tahlillerini orda yaptirdi arkadasim hala da yaptiriyor verilen tahlilleri

Cevabınız için çok teşekkür ederim. : ) Mesajınızdan sonra, buradaki hamile bir eczane çalışanıyla konuşma fırsatım oldu. Kendisi Beylikdüzü devlete gidiyormuş ama ikili değil dörtlü test yapılıyormuş orada.

Bir de şöyle bir duyum aldım, devlette sadece ultrason yapılıyormuş, kan işlemini başka bir özel hastanede yapmak gerekiyormuş. Hanımlar yok mu ikili test icin devlete giden?

Arkadaslar merhaba avrupa yakasinda ikili test yapan devlet hastanesi ariyorum basaksehirde oturuyorm basaksehir devlet hastanesi yapmiyormus bu testi bana onerebileceginiz hastane varmidir devlet hastanesi

Arkadaşlar burda yorum bulamadığım için yazayım dedim. Samatya hastahanesi Dr. Fehmi Ünal a randevu aldım. Kendisi uzunca bakıyor hastalara ama ikili test yapmıyorlarmis bende muayene olmadım. Buraya gideceklerin bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…