İkili Tarama Testindeki Ultrason

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
Arkadaşlar yarın ikili tarama testim var . Doktorum ultrason bakacağını söyledi ama sanki değişik bir ultrasondan bahseder gibiydi telefonda. Normal kendi muayene odasındaki ultrason mu yoksa farklı bir ultrason muayenesi mi olacak? Beni bu konuda detaylı aydınlatan arkadaşlar olursa sevinirim.

Arkadaşlar yarın ikili tarama testim var . Doktorum ultrason bakacağını söyledi ama sanki değişik bir ultrasondan bahseder gibiydi telefonda. Normal kendi muayene odasındaki ultrason mu yoksa farklı bir ultrason muayenesi mi olacak? Beni bu konuda detaylı aydınlatan arkadaşlar olursa sevinirim.

evet canım dr kendi odasındaki ultrasonla,yani her zamanki gibi muayene ediyo.sonra da kan veriyosun zaten...

evet canım dr kendi odasındaki ultrasonla,yani her zamanki gibi muayene ediyo.sonra da kan veriyosun zaten...

Canımm çok teşekkür ederim. Bende biraz ümitlenmiştim detaylı ultrasonda bakıp belki cinsiyetimiz belli olur diye :emir_bebek: heyecan devam edecek benim için :)

Canımm çok teşekkür ederim. Bende biraz ümitlenmiştim detaylı ultrasonda bakıp belki cinsiyetimiz belli olur diye :emir_bebek: heyecan devam edecek benim için :)

rica ederim canım...
sorma bende 2'li test için gittiğimde dr biz sormadan cinsiyete baktı ve erkek dedi.ama geçen hafta gittiğimizde ise daha çok kıza benziyo dedi.insan çok merak ediyo ama bu haftalarda kesin sonuç olmayabiliyo malesef.sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki kız erkek farketmez...

rica ederim canım...
sorma bende 2'li test için gittiğimde dr biz sormadan cinsiyete baktı ve erkek dedi.ama geçen hafta gittiğimizde ise daha çok kıza benziyo dedi.insan çok merak ediyo ama bu haftalarda kesin sonuç olmayabiliyo malesef.sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki kız erkek farketmez...

Tabiki canım yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım cinsiyetin hiç önemi yok. Ama yinede insan merak içerisinde oluyor ne biliyim işte :) görünüşe göre 17 haftalıksın ve tam net değil cinsiyetiniz. Ohooo Ben şimdiden boşa hayal kurmayayım bari :) :) :)

canm kendi doktorunun baktığı ultrason yetersiz . Ben daha ayrıntılıya grmiştim . Onun makinası daha gelişmiş çok fark arada bide kan veriosun .

Merhaba canım. bugün ikili tarama için ultrason bakıldı ve kan verdim. Özel bir hastanede takibim yapılıyor ama doktorum kendi odasındaki her zamanki ultrasonuyla baktı . Ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bile. :(

bende geçen yaptırdım ultrasonda bakıyor sonra kan veriyosun benim bir hafta sonra çıkıcak inş. sonuçlarım iyi çıkar canımm

Son düzenleme:
bende geçen yaptırdım ultrasonda bakıyor sonra kan veriyosun benim bir hafta sonra çıkıcak inş. sonuçlarım iyi çıkar canımm

Benim kan sonuçlarım çıktı şükür çok iyi değerlerim. İnşallakh seninde sonuçların güzel çıkar canm hayırlı haberini ver ;)

Benim doktorum profesör olduğu için ikili tarama testindeki ense kalınlığı ölçümünü detaylı ultrason ile yaptı ve daha 11+4 te cinsiyetini söyledi. ultrason cihazı evet aynı fakat inceleme daha uzun süreli ve yakından yapılıyor. Bu inceleme esnasında birçok damara ve dolaşıma falan da bakmıştı. Gerçi ücreti oldukça yüksek olduğundan insan zaten 22. haftada detaylıya gircem diyosun bunlar para için ikili taramada da detaylıya sokuyorlar diye de düşünmekten alamıyor kendini. (1110 tl detaylı ultarson fiyatı Maslak Acıbademde) neyseki özel sigorta sayesinde 660 tl ye düştüler.

Back
X