İkili tarama testinin yüksek risk grubunda olması

HaticeEymen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
11
9
1
32
Selamün aleyküm dün ikili tarama testimin sonucu çıktı doktor yüksek risk grubunda dedi Fetal DNA testi önerdi. Ben Allaha sığındım sonuç ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem.Keşke hiç yaptırmasaydım. Lütfen bunu okuyan kişiler dua edebilir mi bebeğim sağlıklı olsun inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıkla kucagımıza alırız lütfen dualarınızda bizede yer verin. Allaha emanet olun 🤲

Selamün aleyküm dün ikili tarama testimin sonucu çıktı doktor yüksek risk grubunda dedi Fetal DNA testi önerdi. Ben Allaha sığındım sonuç ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem.Keşke hiç yaptırmasaydım. Lütfen bunu okuyan kişiler dua edebilir mi bebeğim sağlıklı olsun inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıkla kucagımıza alırız lütfen dualarınızda bizede yer verin. Allaha emanet olun 🤲
Geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın tamam sonuç ne olursa olsun doğuracaksın ama eğer bulunduğun yerde bir perinatoloji uzmanı varsa bu haftada detaylı ultrason yapıyorlar burun kemiğinden omurgasından ve diğer organ değerlendirmelerinden her türlü anlaşılıyor eğer birşey yoksa boşuna stres yapmamış olursun varsa da ona göre bir hastane seçersin doğum için yol gösterici olması açısından tavsiye ederim zaten bu testler yanılta biliyo ama ultrason ve perinatolojinin çok yanılma payı yok

Bu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yaptır

Perinatoloji doktoruna gidin surekli kontrol etsin. Ama caninizida sikmayin cunku 2 li 3 lu testler sonuc veren testler degil tarama testleridir. Bi ihtimal olabilir demek. Ama olmayada bilir allah bilir.

Geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın tamam sonuç ne olursa olsun doğuracaksın ama eğer bulunduğun yerde bir perinatoloji uzmanı varsa bu haftada detaylı ultrason yapıyorlar burun kemiğinden omurgasından ve diğer organ değerlendirmelerinden her türlü anlaşılıyor eğer birşey yoksa boşuna stres yapmamış olursun varsa da ona göre bir hastane seçersin doğum için yol gösterici olması açısından tavsiye ederim zaten bu testler yanılta biliyo ama ultrason ve perinatolojinin çok yanılma payı yok
Pazartesi İnşaAllah önce bir kadın doğum doktoruna gidecez o perinatoloji uzmanına yönlendirmesini rica edecem. İnşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur 🤲 Dua edin lutfen

Bu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yapt

Bu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yaptır
Ultrasyonda ense kalınlığı falan normal dedi ama kan değerlerim yüksek riskte dedi doktor. İnşaAllah detaylıda ds bir sıkıntı olmaz bebegimizde sağlıklı olur sağlıklada kucağımıza alırız. Lütfen dualarınızda bizede yer verin

İnşallah bişey olmaz ve böyle testi yüksek çıkan bebekler sağlıklı oluyor benimkide yüksekti kombine 249 muydu neydi yanlış hatırlamıyorsam bebeğim doğdu şuan 2 yaşında ve sağlıklı hamd olsun inşallah sizinki de sağlıklıdır güzellikle kucağınıza alın🌹

Ultrasyonda ense kalınlığı falan normal dedi ama kan değerlerim yüksek riskte dedi doktor. İnşaAllah detaylıda ds bir sıkıntı olmaz bebegimizde sağlıklı olur sağlıklada kucağımıza alırız. Lütfen dualarınızda bizede yer verin
Canım stres etme sakın sen stres edersen bebek te üzülür strese girer bak Ayetel Kürsi oku karnına üfle sürekli Allah'ın izniyle her şey güzel olacak

İnşallah bişey olmaz ve böyle testi yüksek çıkan bebekler sağlıklı oluyor benimkide yüksekti kombine 249 muydu neydi yanlış hatırlamıyorsam bebeğim doğdu şuan 2 yaşında ve sağlıklı hamd olsun inşallah sizinki de sağlıklıdır güzellikle kucağınıza alın🌹
İnşaAllah canım sağlıklı olur bebeğim. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin hayırlı evlatlar olsun inşaAllah hepsi 🤲

Bizimde riskli cikti fetal dna yaptirdik cok sukur temiz geldi sonuc detayli ultrasonda da sorun cikmadi insallah sizinde bebis saglicakla dunyaya gelir🤲

Üzülmeyin o testler anlık günlük kan değerlerinden dolayı bile yanlış ya da riskli sonuç verebiliyor. Döllenme günü dahi önemli oluyor ve bunu allahtan başka kimse tam olarak bilemez. Yanında çok belirgin başka sorunlar da olacak ancak öyle belki riskli olabilir. Benim arkadaşımın 2’li test yüksek risk çıktı 1:63. Benim düşük risk çıktı. Aynı zamanda ayrıntılıya girdik. Aynı doktorda yaptırdık. Onun bebeğinde bir anormallik görülmezken benimkinde çarpık ayak hastalığı (pev) ve beyin sıvılarında üst sınırda artış belirlendi. Güya ben risksizdim. Yani sorun olacaksa oluyor. Şimdi ikimiz de bebeğimizi bekliyoruz arkalı önlü doğacaklar. O hiç üzülmüyor saçma istatistikler yüzünden ama benim sorunlarım kesin ben her gün ağlıyorum. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin

Back
X