- 15 Ekim 2022
- 11
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi HaticeEymen
-
Geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın tamam sonuç ne olursa olsun doğuracaksın ama eğer bulunduğun yerde bir perinatoloji uzmanı varsa bu haftada detaylı ultrason yapıyorlar burun kemiğinden omurgasından ve diğer organ değerlendirmelerinden her türlü anlaşılıyor eğer birşey yoksa boşuna stres yapmamış olursun varsa da ona göre bir hastane seçersin doğum için yol gösterici olması açısından tavsiye ederim zaten bu testler yanılta biliyo ama ultrason ve perinatolojinin çok yanılma payı yokSelamün aleyküm dün ikili tarama testimin sonucu çıktı doktor yüksek risk grubunda dedi Fetal DNA testi önerdi. Ben Allaha sığındım sonuç ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem.Keşke hiç yaptırmasaydım. Lütfen bunu okuyan kişiler dua edebilir mi bebeğim sağlıklı olsun inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıkla kucagımıza alırız lütfen dualarınızda bizede yer verin. Allaha emanet olun
Bu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yaptırSelamün aleyküm dün ikili tarama testimin sonucu çıktı doktor yüksek risk grubunda dedi Fetal DNA testi önerdi. Ben Allaha sığındım sonuç ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem.Keşke hiç yaptırmasaydım. Lütfen bunu okuyan kişiler dua edebilir mi bebeğim sağlıklı olsun inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıkla kucagımıza alırız lütfen dualarınızda bizede yer verin. Allaha emanet olun
Pazartesi İnşaAllah önce bir kadın doğum doktoruna gidecez o perinatoloji uzmanına yönlendirmesini rica edecem. İnşaAllah hiçbir sıkıntı yokturGeçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın tamam sonuç ne olursa olsun doğuracaksın ama eğer bulunduğun yerde bir perinatoloji uzmanı varsa bu haftada detaylı ultrason yapıyorlar burun kemiğinden omurgasından ve diğer organ değerlendirmelerinden her türlü anlaşılıyor eğer birşey yoksa boşuna stres yapmamış olursun varsa da ona göre bir hastane seçersin doğum için yol gösterici olması açısından tavsiye ederim zaten bu testler yanılta biliyo ama ultrason ve perinatolojinin çok yanılma payı yok
Tabi doktorda dedi zaten yüzde 100 var da diyemem yok da diyemem dediPerinatoloji doktoruna gidin surekli kontrol etsin. Ama caninizida sikmayin cunku 2 li 3 lu testler sonuc veren testler degil tarama testleridir. Bi ihtimal olabilir demek. Ama olmayada bilir allah bilir.
Bu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yapt
Ultrasyonda ense kalınlığı falan normal dedi ama kan değerlerim yüksek riskte dedi doktor. İnşaAllah detaylıda ds bir sıkıntı olmaz bebegimizde sağlıklı olur sağlıklada kucağımıza alırız. Lütfen dualarınızda bizede yer verinBu testler %100 sonuç veren testler değil canım sen duanı et Allah'a sigin bende yaptırdım yaştan dolayı risk grubunda dedi üçlü test yaotik temiz çıktı ama Allah bilir herşeyi fetal DNA testi baya pahalı bir test galiba degilmi ama doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama önermiyorum dedi bize bence umursama sende üçlü testini de yaptır
Selamün aleyküm dün ikili tarama testimin sonucu çıktı doktor yüksek risk grubunda dedi Fetal DNA testi önerdi. Ben Allaha sığındım sonuç ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem.Keşke hiç yaptırmasaydım. Lütfen bunu okuyan kişiler dua edebilir mi bebeğim sağlıklı olsun inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıkla kucagımıza alırız lütfen dualarınızda bizede yer verin. Allaha emanet olun
Canım stres etme sakın sen stres edersen bebek te üzülür strese girer bak Ayetel Kürsi oku karnına üfle sürekli Allah'ın izniyle her şey güzel olacakUltrasyonda ense kalınlığı falan normal dedi ama kan değerlerim yüksek riskte dedi doktor. İnşaAllah detaylıda ds bir sıkıntı olmaz bebegimizde sağlıklı olur sağlıklada kucağımıza alırız. Lütfen dualarınızda bizede yer verin
İnşaAllah canım bol bol okurum. Yasin okumayı biliyorsan yasin okur musun bebeğimin sağlıklı olması içinCanım stres etme sakın sen stres edersen bebek te üzülür strese girer bak Ayetel Kürsi oku karnına üfle sürekli Allah'ın izniyle her şey güzel olacak
İnşaAllah canım sağlıklı olur bebeğim. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin hayırlı evlatlar olsun inşaAllah hepsiİnşallah bişey olmaz ve böyle testi yüksek çıkan bebekler sağlıklı oluyor benimkide yüksekti kombine 249 muydu neydi yanlış hatırlamıyorsam bebeğim doğdu şuan 2 yaşında ve sağlıklı hamd olsun inşallah sizinki de sağlıklıdır güzellikle kucağınıza alın
İnşallah canımİnşaAllah canım bol bol okurum. Yasin okumayı biliyorsan yasin okur musun bebeğimin sağlıklı olması için
Allah razı olsun canımİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?