İkili tarama sonucu 10-15 gün içinde çıkıyor. E nabız dan kontrol edip çıkınca gidersin. Ayrıca o ikili tarama testi dedikleri iki değere bakiyolar ve bu kagittaki yazanlarla, yaşınıza, kilonuza falan bakıp size risk raporu veriyorlar. Yani bu şekilde anlaşılmaz :) şu papp ve beta HCG değerlerine bakcaklar yaniMerhabalar gebeliğimin 12. Haftasındayım bugün ikili tarama testi için bugün doktora gittim Ultrasonla baktı Burun kemiği oluşmuş normalde bu kadar erken oluşmaz dedi.
Kan verdim sonuçlar için 3 hafta sonra gel dedi
3 hafta uzun değil mi
Birde anlayanlar ultrasonografi bilgilerine bakılır mi
Benim de 12 haftada burun kemigi görüldü hatta bu iyi bisey diye biliyorum ben doktorum sorun olmadığını söyledi ki sonrasında kan testi miz de de risk çıkmadıMerhabalar gebeliğimin 12. Haftasındayım bugün ikili tarama testi için bugün doktora gittim Ultrasonla baktı Burun kemiği oluşmuş normalde bu kadar erken oluşmaz dedi.
3 hafta uzun değil mi
Anladım abla bana 3 hafta sonra gel demişti ama çıkarsa gideyim benİkili tarama sonucu 10-15 gün içinde çıkıyor. E nabız dan kontrol edip çıkınca gidersin. Ayrıca o ikili tarama testi dedikleri iki değere bakiyolar ve bu kagittaki yazanlarla, yaşınıza, kilonuza falan bakıp size risk raporu veriyorlar. Yani bu şekilde anlaşılmaz :) şu papp ve beta HCG değerlerine bakcaklar yani
Abla e nabizdan baktım bu sonuçlar varİkili tarama sonucu 10-15 gün içinde çıkıyor. E nabız dan kontrol edip çıkınca gidersin. Ayrıca o ikili tarama testi dedikleri iki değere bakiyolar ve bu kagittaki yazanlarla, yaşınıza, kilonuza falan bakıp size risk raporu veriyorlar. Yani bu şekilde anlaşılmaz :) şu papp ve beta HCG değerlerine bakcaklar yani
E nabiza bu şekilde sonuçlar düşmüşrapor olması lazım orda yazıyor risk oranı. Burun kemiği olması da iyi bir şey zaten.
10. Haftada bebegimin nazal kemigi vardi sacmasapan konusmus 12. Haftada olusmasa neden 12 haftada 2li tarama yapilsin. 3 hafta cok uzun ayrica ama ben ozelde yaptirdim belki ondandid 2 gunde cikmistiMerhabalar gebeliğimin 12. Haftasındayım bugün ikili tarama testi için bugün doktora gittim Ultrasonla baktı Burun kemiği oluşmuş normalde bu kadar erken oluşmaz dedi.
3 hafta uzun değil mi
Çıkmış sonuçlarin doktora gidip sonuç gösterebilirsiniz. Paa heralde papp demek.E nabiza bu şekilde sonuçlar düşmüş
Yarın gideyim o zaman abla evet papp demekmiş 8 çıkmış inşallah bir sıkıntı yokturÇıkmış sonuçlarin doktora gidip sonuç gösterebilirsiniz. Paa heralde papp demek.
Abla gittim doktor bir sıkıntı yok dedi ama risk yazılı kâğıt vermediÇıkmış sonuçlarin doktora gidip sonuç gösterebilirsiniz. Paa heralde papp demek.
Bana rapor vermedi size verdiler mirapor olması lazım orda yazıyor risk oranı. Burun kemiği olması da iyi bir şey zaten.
ben istemiştim mail olarak atmışlardı.Bana rapor vermedi size verdiler mi
Sıkıntı yok dedi ama doktor değiştirdim mecburen yeni gittiğim doktor ekstra demir ilacı yazdıben istemiştim mail olarak atmışlardı.
sıkıntı yoktur o zaman. demir ilacı herkese yazılıyor.Sıkıntı yok dedi ama doktor değiştirdim mecburen yeni gittiğim doktor ekstra demir ilacı yazdı
Kagit vermesine gerek yok sisteme geçiyorlar zaten düşük risk falan diyeAbla gittim doktor bir sıkıntı yok dedi ama risk yazılı kâğıt vermedi
Görebilir miyim e nabizdanKagit vermesine gerek yok sisteme geçiyorlar zaten düşük risk falan diye
Gözükmez heralde. Nesini gorcen ki sayı yazıyor düşük risk yazıyor başka bir şey yokBen
Görebilir miyim e nabizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?