ikili tes ense kalınlığı

Canim eğer bu oranlar varsa ense kalinligina bakilmamis olmasi mümkün degil.bu oranlar kan degerleri burun kemigi varligi ve ense kalinligi kombinasyonu ile hesaplaniyor. Kagida bir daha bak nuchal translucency ve nasal bone diye bir şey var mi yok mu.

Ilk oglumda benim de bskmsmisti vunku o kadar hardketliydi ki olcemezdi zaten. Ikinci oglumda uxun uxun olcmustu ben de korkmustum bisey mi var diye

öyle yazı yok ama şöyle bişeyler var.PAPP-A free B-Hcg NT NK
bunlarmı acaba.senin nuchal translucency dediğin NT mi acaba

öyle yazı yok ama şöyle bişeyler var.PAPP-A free B-Hcg NT NK
bunlarmı acaba.senin nuchal translucency dediğin NT mi acaba

evet evet:) sonunda ortak noktayı bulabildik. NT ve NK da ne yazıyor söyleyebilir misin?

evet bulduk:) o NT ense kalınlığı işte canım. değerin gayet güzel.NK da nazal kemik yani burun kemiği ki onun varlığı çok daha önemli. hayırlı olsun:)

ay çok sağol sağolun yani.ilk hamileliğim olduğu için N.T nin N.K nin ne anlama geldiğini bilmiyorum.bide testin bi tarafına küçücük yazmışlar dikkatimi çekmedi.doktorda açıklama yapmayıp beni direk postalayınca sağolsun :) aklımda soru işareti kaldı.çok teşekkürler

bence ölçmüştür ama sana söylememiştir her ay kontrole gidiyorsan mutlaka bakmıştır

canım bunlar zaten karışık şeyler. aynı zamanda pek bilinmeyen şeyler olduğu için doktorun açıklama yapmaktansa sonucunun güzel olduğunu söylemeyi tercih etmiştir. çünkü herkes bu değerlerin normalini bilemez onun yerine direkt sonucu söylüyordur. benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…