Ikili test 220 tl !!!

SinemNazli

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
54
66
8
42
Merhaba 9 haftalik hamileyim. Gittigim hastanede ikili test fiyati 220 tl. Bana cok geldi. Ben 12 haftam dolunca devlette yaptirsam sonucu doktoruma gostersem olurmu acaba ? Ayrica fiyatlari uygun ve memnun oldugunuz hastane ve doktor onerilerinizide alabilirim galiba hastanemi ve doktorumu degistiricem

Ayrıntılı ultrasonda 300 tl.
Devlette yaptırabilirsen yaptır bence.

Oha çokmuş hakkaten devlette yaptır sigortan varsa boşunamı sigorta parası ödüyoruz.

46 tl baskent unv. Hastanesi. Ancak yaptrdgma bin pismanim... Degerlerm riskli cikti. 2 gundur perisanim stresden. Yurt disina gonderilen test yapilacakta sonuc belli olacak. Aklin varsa sakin 220 falan verme oraya.arastir unv hastanelerne git. Sonu yok bunun

Devlete gidiyorum çokta memnumum ücretsiz testler :) arasıra ultrason aletleri bebeğimi daha net görmemi sağladığı için özelede gidiyorum ama onun dışında hiç gerek yok özele gitmeye saçmalık.. devlet daha tecrübeli ve sorumluluğu paylaşıyor

Neeee :KK57:
Çok fazlaaa :KK43:
Bana doktorum gerek duymadı bile ayrıntılı ultrason olacaksın zaten onlara hiç gerek yok dedi. Sadece ikili yaptırdım onada 45 tl verdm..
Gerçekten soygun. İlk ayımda kan tahlili yapmışlardı 8 şeye bakmışlardı hepatit falan vardı içinde. 880 tl tutmuştu ahahha. Eşim hastanede pavyona geldik galba demişti :KK53:

Gerçekten soygun. İlk ayımda kan tahlili yapmışlardı 8 şeye bakmışlardı hepatit falan vardı içinde. 880 tl tutmuştu ahahha. Eşim hastanede pavyona geldik galba demişti :KK53:
Ben o tür testlerin hepsini araştırma hastanesinde yaptırıp özeldeki doktoruma götürdüm hiç tahlil vermedim özelde. Zaten sağlık ocağında kaydım olduğundan ve aile doktorum çocukluğumdan tanıdığından ayda bir iki kan tahlili istiyor değerlerim çok çabuk oynuyor çnkü benim kontrol altındayım yani özele hiç o kadar ödeyesim yok yaa rabbim muhtaç etmesin de. Perşembe günü de ayrıntılı ultrasonumuz var onada 150 ödeyeceğiz

Üniverste hastanelerinde hepsi SSK karşılıyor ücret odemiyosun ben ödemedim hiç birde arastiema hastanesi olunca doğru sonuç veriyorlar özele ozel sağlık sigortam var ama güvenmediğim için uniqe ücretsiz yaptırdım sadece randevularini erken alman lazim detaylı için sadece Prof müyesi ödedim oda eşim yanımda girsin istedim yoksa oda ücretsiz.

Ben 20 TL ye yaptırdım istanbul da 350 demişlerdi mardin e geldim burda özel hastanede 20 TL ye yaptırdım

Ben o tür testlerin hepsini araştırma hastanesinde yaptırıp özeldeki doktoruma götürdüm hiç tahlil vermedim özelde. Zaten sağlık ocağında kaydım olduğundan ve aile doktorum çocukluğumdan tanıdığından ayda bir iki kan tahlili istiyor değerlerim çok çabuk oynuyor çnkü benim kontrol altındayım yani özele hiç o kadar ödeyesim yok yaa rabbim muhtaç etmesin de. Perşembe günü de ayrıntılı ultrasonumuz var onada 150 ödeyeceğiz
Aminnn. Şunu anladım bu süreçte. Bebek için gerçekten biraz paranın olması gerekiyormuş kenarda. Her tahlil ayrı bir masraf. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba 9 haftalik hamileyim. Gittigim hastanede ikili test fiyati 220 tl. Bana cok geldi. Ben 12 haftam dolunca devlette yaptirsam sonucu doktoruma gostersem olurmu acaba ? Ayrica fiyatlari uygun ve memnun oldugunuz hastane ve doktor onerilerinizide alabilirim galiba hastanemi ve doktorumu degistiricem
İkili teste bence hiç gerek yok hem bebeğini rahatsız etmiş olucaksın hemde bi sıkıntı çıkarsa 9 ay boyunca stresle yaşıcaksın tabi bu benim görüşüm eğer bebeğin down sendrom lu olursa anne karnında yapıla bilicek bişey yok isterseniz alalım diyorlar aldırmaya razıysan yaptır testi ama yok ben ne olursa olsun doğurucam diyorsan boşuna yaptırma bence ben yaptırmadım strese giremem sakat ta olsa down sendromlu da olsa aldırmam dedim kV ćok kavga ettim bu sebepten bişey varsa tedavi etsinler dedi bende anne karnında tedavi edemiyor lar dedim inanmadı doktora sordu doktor da aynısını söyleyince isterseniz alıyoruz diyince kV belki aldırirsın nasıl bakıcaksin dedi sanane nasıl bakıcaksam dedim kızım bir doğdu maşallah akıl küpü sağlıklı ve herkes hayran .. tabi yine sen bilirsin

İkili teste bence hiç gerek yok hem bebeğini rahatsız etmiş olucaksın hemde bi sıkıntı çıkarsa 9 ay boyunca stresle yaşıcaksın tabi bu benim görüşüm eğer bebeğin down sendrom lu olursa anne karnında yapıla bilicek bişey yok isterseniz alalım diyorlar aldırmaya razıysan yaptır testi ama yok ben ne olursa olsun doğurucam diyorsan boşuna yaptırma bence ben yaptırmadım strese giremem sakat ta olsa down sendromlu da olsa aldırmam dedim kV ćok kavga ettim bu sebepten bişey varsa tedavi etsinler dedi bende anne karnında tedavi edemiyor lar dedim inanmadı doktora sordu doktor da aynısını söyleyince isterseniz alıyoruz diyince kV belki aldırirsın nasıl bakıcaksin dedi sanane nasıl bakıcaksam dedim kızım bir doğdu maşallah akıl küpü sağlıklı ve herkes hayran .. tabi yine sen bilirsin
İkili testte bebeğe hiç bir rahatsızlık verilmiyor sadece anneden kan alınıyor ve anne detaylı ultrasona giriyor. Ultrason zaten her muayenede olan bir şey.

ikiliyi 30'a yaptırdım üçlü daha da uygundu üstelik özel hastane ama osmaniye'de herhalde büyük şehirlerde böyle çok yüksek fiyat istiyorlar...

Back
X