ikili test acil yardım

Kelebek3344

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
366
110
323
40
İzmir
kızlar 11+4 günlüğüm. kan sonucum 10 gün sonra çıkacak. crl 60 mm nt 2.8. internette dr yalınkaya nın sitesinde crl nt kıyaslaması var. benimki çok çıkmış buna göre. kan değerini beklersem 10 gün geçecek test haftası kaçacak. nt tekrar ölçtürmeli miyim? crl 60 ken ense 2.8 çıkan var mı benim gibi?

tekrar ölçüm yaptır test sonucunu beklemeden bence.bu sıkıntı cok yaşanıyo yanlış çlçüm yapılabiliyor sık sık.ultrason veya bakan kişiden değişiyior.tekrra başka bir yerde yaptır derim

benim bebeğimin de ense kalınlığı 2.6mm çıktı ama risk oranlarında problem yoktu çok şükür
doktor üçlü test istedi içimiz daha rahat olsun diye ama ben yaptırmadım

kızlar benim durumumda olan varsa merak etmesin diye yazıyorum. ben sonuç aldım. risksiz çıktı. down sendromu trizomy 13/18 risksiz çıktı. ama kan değerlerim gelmeden önce ense 2.8 fazla olduğu için kendi doktorum enseye tekrar baktıralım demişti. allahtan baktırmamışım. demek ki ense çok çıksa bile esas önemli olan kan değeri. sizin de başınıza gelirse sakın kan sonucu çıkana kadar endişe etmeyin

benimde 2.6 çıktı kan çok normal dedi doktor ama yinede beni perinatoloji nölümüne gitmemi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…