- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
benimki şöyle:Benim digerleri iyi bi tek ikili test yazan 176 cikmis devlette. Ama ozelde yaptirdigimda 2000 cikmisti
senin cinsiyete ne dediler hamilelik günümüz yakınmışYaş çok yükseltiyor riski. Korkmayın. Benim kana göre 1/50000, yaşa göre 1/992. Görüyorsun arada uçurum var. Burun kemiği de oluşmuş şükür. Korkma hiç. Sağlıkla al kucağına. Bir de ayrı ayrı bak bakalım kan ile yaş riski nasıl.
tekrarını iste istersen ama ense iyiyse ve burun kemiği varsa gerisinin bir önemi yok benceBenim kombine de iyiydi sizinkine benziyodu ama sadece ikili test yazan da sorun vardi
Hayir esim de istemiyo aldirmayi ama ne bileyim insan uzuluyo yine de merak ettim sadece benzer durumlari yasayan var mi diyediyelimki amniyosentez yaptırdığınız ve sonuç kötü çıktı
gebelliği sonlandıracakmısınız?
kendinize bunun cevabını verin önce
sonrasını düşünmeye devam edin
Testler sadece istatis değerlerdir
yurtdışında yapılmıyor bile
yani iyi de çıkca sonuç kötüde çıksa aslında pek bişey ifade etmiyor
Erkeksenin cinsiyete ne dediler hamilelik günümüz yakınmış
eğer kötü çıkarsa gebeliği sonlandıracakmısın. sonlandıracaksan amniyosentezi yaptır. aklında şüphe kalmasın. bu senin tercihin.Devlet direkt amniyosentez dedi kendi doktorum.da hastanenin labaratuari hatali sonuc verebiliyo dedi kesin emin olmak istiyisan nifty dedi de ona da maddi gucumuz yok
Ense 0.90 burun kemigi de varmis o haftadatekrarını iste istersen ama ense iyiyse ve burun kemiği varsa gerisinin bir önemi yok bence
Hayir esim de istemiyo aldirmayi ama ne bileyim insan uzuluyo yine de merak ettim sadece benzer durumlari yasayan var mi diye
maşallah banada erkekten şüpelendi doktor ama 11 haftalıktı o zaman açan çocuk şimdi bacaklarını açmıyo :)
Hafta olarak belli donemde oluyo ya gecti o donembaska bir yerde ikili testi yineleme sansiniz var mi?
mesela 3lu ve 4lu testlere pek guvenilmiyor diyorlar ama 2li test icin digerlerine gore daha guvenilir diyorlar.
Deseydiniz ki 3lu testte bu durum olustu, bosverin derdim kisisel olarak.
Ama ikili testi yinelemeniz daha iyi olur gibi.
Bu kadar fark normal degil.
Hayir esim de istemiyo aldirmayi ama ne bileyim insan uzuluyo yine de merak ettim sadece benzer durumlari yasayan var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?