Ikili test bir bakin lutfen

Devlet direkt amniyosentez dedi kendi doktorum.da hastanenin labaratuari hatali sonuc verebiliyo dedi kesin emin olmak istiyisan nifty dedi de ona da maddi gucumuz yok
canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ücretsiz yapan yerler var nıfty eskişehir osmangazi yapıyor mesela araştır istersen ama ölçümler iyiyse kafana takma derim...

Evet ayni devlet hastanesinde yaptirmistik ondaki risk 360 ti ama devlet 3 lu istedi sevk yazdi baska sehire o asiri riskli cikmisti. En son benim ozeld3ki doktorda nifty yapti cok iyi cikti sonuclar

himm hem 2li hem 3lu riskli cikinca nifty yaptilar yani.
Siz 3luyu bekleyin, o da cok gec olmamasi lazim.

Bilmiyorum.ya cok karisigim coook bir yanim bosuna uzme kendini diyor diger yanim da ya bisi olsa diye uff Allah yardimcim.olsun O na sigindim insaallah kizim saglikli olur hayirla gelir

aynisi benim ablamin basina geldi devlet hastanesinde bebegin down sendromlu olucagni soylediler baska ozel bir jinekologa gitti oda down sendromlu olmayacgni soyledi sonuc bebek gayet saglikliydi

aynisi benim ablamin basina geldi devlet hastanesinde bebegin down sendromlu olucagni soylediler baska ozel bir jinekologa gitti oda down sendromlu olmayacgni soyledi sonuc bebek gayet saglikliydi
Allah razi olsun sizden boyle sonuclar duymaya ihtiyacim var. Her sey Allah tan tabi ki ama benim de ayni ablaniz gibi devlet ve ozel farkli seyler soylediler insaallah ablaniz gibi bend3 saglikla kucagima alirim yavrumu

Allah razi olsun sizden boyle sonuclar duymaya ihtiyacim var. Her sey Allah tan tabi ki ama benim de ayni ablaniz gibi devlet ve ozel farkli seyler soylediler insaallah ablaniz gibi bend3 saglikla kucagima alirim yavrumu
Amin canim bende hamileyim haftaya da bana ikili test yapacaklar insallah hayırlı haberlere duyarim bende

insanın evladı ile imtehanı kadar zor birşey yoktur şu hayatta . inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza . yaptıracağınız test sonucu sıkıntılı çıkarsa gebeliği sonlandırma gibi bir düşünceniz var mı ? eğer yoksa testi boşuna yaptırmayın . allah yardımcınız olsun

Insaallah .Allah razi olsun oyle dusunmuyorum.ama ne bileyim.yaa araftayim sanki . Bu yuzden de yaptirmicam test

Bu haftada bakılabilir mi emin değilim ama ayrıntılı ultrason yapıliyor 20 hafta ve sonrasında,onu yaptırabilirsiniz net görünüyor herşey. Perinatologlar yapıyor.
2li testi başka bir yerde yaptırmakta uygun olabilir,3.bir değerlendirme olarak.

Haftasi gecti artik ikili yapilamaz amniyosentez isteniyo onu da yaptirmak istemiyorum

Ense kalınlığı ve burun kemiğin oluşmuş olması o rakamdan çok daha önemli. Bence hiç kafayı takıp da kendinizi üzmeyin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Bu arada aynı yaştaydım ve benim riskim 164/1 idi. İlk hamileliğin verdiği tecrübesizlikle epey bir kafayı takıp üzülmüştüm. 2. hamileliğimde test yaptırmadım. 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim. Sıkıntı çıkmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…