- 28 Şubat 2019
- 246
- 197
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
benimkinin ense 1.4 çıktı mesela seninki inceymişEnse 0.90 burun kemigi de varmis o haftada
Hafta olarak belli donemde oluyo ya gecti o donem
Canları ne isterse onu yapıyor miniklermaşallah banada erkekten şüpelendi doktor ama 11 haftalıktı o zaman açan çocuk şimdi bacaklarını açmıyo :)
canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ücretsiz yapan yerler var nıfty eskişehir osmangazi yapıyor mesela araştır istersen ama ölçümler iyiyse kafana takma derim...Devlet direkt amniyosentez dedi kendi doktorum.da hastanenin labaratuari hatali sonuc verebiliyo dedi kesin emin olmak istiyisan nifty dedi de ona da maddi gucumuz yok
şimdiden parmağında oynatıyo fırlamaCanları ne isterse onu yapıyor minikler
Kuzenim de iki hafta var aramizda onda da devlette sorun cikmisti amniyosentez istediler nifty yaptirdi o sukur sonuclario zaman diger testleri bekleyin,
caninizi sikmayin,
en nihayetinde bunlar sadece istatistiki sonuclar.
Kuzenim de iki hafta var aramizda onda da devlette sorun cikmisti amniyosentez istediler nifty yaptirdi o sukur sonuclari
Evet ayni devlet hastanesinde yaptirmistik ondaki risk 360 ti ama devlet 3 lu istedi sevk yazdi baska sehire o asiri riskli cikmisti. En son benim ozeld3ki doktorda nifty yapti cok iyi cikti sonuclarayni hastane mi peki?
Evet ayni devlet hastanesinde yaptirmistik ondaki risk 360 ti ama devlet 3 lu istedi sevk yazdi baska sehire o asiri riskli cikmisti. En son benim ozeld3ki doktorda nifty yapti cok iyi cikti sonuclar
Allah razi olsun sizden boyle sonuclar duymaya ihtiyacim var. Her sey Allah tan tabi ki ama benim de ayni ablaniz gibi devlet ve ozel farkli seyler soylediler insaallah ablaniz gibi bend3 saglikla kucagima alirim yavrumuaynisi benim ablamin basina geldi devlet hastanesinde bebegin down sendromlu olucagni soylediler baska ozel bir jinekologa gitti oda down sendromlu olmayacgni soyledi sonuc bebek gayet saglikliydi
Amin canim bende hamileyim haftaya da bana ikili test yapacaklar insallah hayırlı haberlere duyarim bendeAllah razi olsun sizden boyle sonuclar duymaya ihtiyacim var. Her sey Allah tan tabi ki ama benim de ayni ablaniz gibi devlet ve ozel farkli seyler soylediler insaallah ablaniz gibi bend3 saglikla kucagima alirim yavrumu
Insaallah .Allah razi olsun oyle dusunmuyorum.ama ne bileyim.yaa araftayim sanki . Bu yuzden de yaptirmicam testinsanın evladı ile imtehanı kadar zor birşey yoktur şu hayatta . inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza . yaptıracağınız test sonucu sıkıntılı çıkarsa gebeliği sonlandırma gibi bir düşünceniz var mı ? eğer yoksa testi boşuna yaptırmayın . allah yardımcınız olsun
Haftasi gecti artik ikili yapilamaz amniyosentez isteniyo onu da yaptirmak istemiyorumBu haftada bakılabilir mi emin değilim ama ayrıntılı ultrason yapıliyor 20 hafta ve sonrasında,onu yaptırabilirsiniz net görünüyor herşey. Perinatologlar yapıyor.
2li testi başka bir yerde yaptırmakta uygun olabilir,3.bir değerlendirme olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?