İkili test sonuçlarına göre cinsiyet tahminleri tutuyor mu kontrol edelim...

fb hcg 42,9 çıktı, doktor büyük ihtimalle erkek dedi..tutuyor sanıyorum bu teoriye göre

Benimde yarın yapılacak ikili testim . Ultrasonu çeken kişiye sorsam söyler mi cinsiyeti devlet hastanesinde?

selam arkadaşlar çok kötü durumdayım geçen hafta ikili taramam vardı 13+1 de doktor ense kalınlığına felan baktı sorun yok dedi cinsiteyi içinde %80 kız dedi , o an içime bir gariplik çöktü resmen herkez erkek erkek diyip durdu böyle ve öyle beynime kazımışımki olayı böyle sanki çoçuğum erkek olacak gibi geliyordu. Hep erkek için birşeyler aldım. Nasıl bir vicdan azabıdır anlatamam böyle kendimden utanıyorum bebek artık benim hislerimi hissetmeye başlayınca sanki benden ilerde nefret edecek gibi geliyor.. çok üzgünüm 6 gündür resmen eziyet çekiyorum.. doktorumuz da iyi yanılmış olabilir diye aklımdan bir düşünce geçiremiyorum

Kac haftaliksiniz ☺

benim değerim 61. bakalım 3 hafta sonraki kontrolde belli olacak inşallah. arkadaşımın doktoru hiç alakası yok demiş ama tutanlar da var; tesadüf mü acaba???

Benimkide 26.4 merak etmeye başladım 13hafta 4gunluk ama dr bişe demiyo cinsiyet konusunda tahminde bile bulunmadı

Tutmuyor 86, kalbi de 160 atıyordu, ama erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…