İkili test sonuçlarına göre cinsiyet tahminleri tutuyor mu kontrol edelim...

benim 22.5 tu ama bebisim kiz:)) tutmadi hatta karnimin sag tarafindaydi,6. aya girdik karnim sivri ve asagida hep ama hep tatlilara aserdim hatta cin takvimine gore erkekt hicbiri tutmadi kizlar:)))))))

kızlarrrr benim 51.92 ne demek şimdi bu 12 haftalıkken yapıldı.Ama çok sınırda geldi bana...hiç bi yorum yapamadım doğrusu.sizce nasıl yorumlanmalı???

arkadaşlar konuyu baştan beri okuyorum çoğunluğu tutmuyor tutanlarda bence tesadüf eseri.bunlar hep zaman kaybı yanıltmacalar çin takviminde erkek görünüyo ikili test sonucum 27 fakat benim kızım olacak.bence bunlara hiç inanmayın kafanızıda yormayın bence Rabbim sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin..yeterki hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez.....

merhaba arkadaşlar benim diyeceğim şu benim çevremde ve ben de bu sonuc tuttu ama tam 12. haftada olursa tutuyor ben öyle gözlemledim benim 49 du erkek bi arkadasın 63 dü kız böle bi kaç kişi var ama hepsi de dediğim gibi 12.haftada canlar....sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi önemli deil ama merak işte allah hepimizi sağ salim bebişiyle kavuştursun inş.

mrb hanımlar ben pek inanmıyorum açıkçası 12 haftada ultrasonda bakarak kız dedi hcg değeri 50.5 idi.14. haftada gittiğimde erkek dedi....

benim doktorumun tahmini de dogru cıktı ikilide erkeğe benziyor demişti oğlusumu bekliyorum

Benim kızımda değerim 67 idi, kızımda tuttu.
Şimdi ise 35 çıktı değerim. Ama doktorun 10+6 daki tahmini kız idi.
1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım kız mıi erkek mi :)

Benim kızımda değerim 67 idi, kızımda tuttu.
Şimdi ise 35 çıktı değerim. Ama doktorun 10+6 daki tahmini kız idi.
1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım kız mıi erkek mi :)

Bebeğim erkekmiş. Benim oğlumda da , kızımda da tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…