İkili test sonuçlarına göre cinsiyet tahminleri tutuyor mu kontrol edelim...

10+6 iken kan alındı ve free beta hcg 23,7 cıktı cok merak ediyorum kız mı oglan mı :)

kızlar bende 13 haftalıkken yaptırmıştım 10 gün oldu.ama bunu yeni duydum sonuçtanda bişe anlamadım.size yazayım sizde söylersiniz ne olduğunu anlarsınız. fb-hcg 17,22 ng-ml 0.,54 düzeltilmiş mom. cvp bekliyorum.

benim beta değeri ikili teste 67 idi. 13 haftalıkken doktor erkek dedi ve bak buda pipisi demişti :)

kızlar merhabaa :) bısey sorcam sıze ben su an 14.haftamdayım 12.haftamda bebegım ultrason goruntusunde yumurtalarını ( t...) gordum galıba ama dr bu ıkı cınsıyettede aynı cıkar sonradan bellı olur dedı bu dogrumu acaba yanı erkekmı yoksa hala kız olma ıhtımalı varmı? bılgısı olan annelere ve adaylarına soruyorumm :):ecrin_bebek:

evet doğru eliftanerbektaş,çocuk tam organlarını tamamlasa bile 3. aya 4. aya kadar ayırt edilemediği için yanılma payı fazla,bence bir ay kadar daha beklersen netleşir herhalde,Allah kalbine göre nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…