İkili test sonuçlarına göre cinsiyet tahminleri tutuyor mu kontrol edelim...

slm ben 12+6 haftalık hamileyim bhcg 27 çıktı şimdi kesin erkekmi ben tam 12+3 de yaptırdım
LÜTFEEEEN CVP VERİN ÇOK MERAK EDİYORUM :):ecrin_bebek:boshayallersmile

slm ben 12+6 haftalık hamileyim bhcg 27 çıktı şimdi kesin erkekmi ben tam 12+3 de yaptırdım

canım 11 haftalık civarı için geçerli diye biliyorum..yani kız erkek demek yanlış...
tabi her halukarda yanlış tam bilimsel bi açıklaması yok..eğlencelik olarak değerlendirhihoyyyt

bende 12+3 te yaptırmıştım 55 çıkmıştı ve de kızım oldu :) hayırlsı allah gönlüne göre versin saglıkla...

benım 19 çıktı ama dr kızın olacak büyük ihtimalle dedı oğlumun sonucuna baktım onda 29muş demekkı ilgisi yok

yok ya alakası yok banada kız dedıler hatta doktor bıle dedı muhtamelen kız dıye oglum oluyo 33 haftalık hamıleyım

cidden mı ya banada kız dıyo dr ama ben hala şüpheliyim 21.haftada ayrıntılı ultrasona gitcem orda daha ii bellı olur aslında kız istıyorum ama hayırlısı 12. haftamda erkeğe benzıyo ddı 16da muhtemelen kız dedı anlamadım gitti:1rolleyes:

arkadaslar benim iki kizim var ilk kizimdada ikinci kizimdada %50 üstüydü sonuclar bende tututu.ama haftasi cok önemli tam 11 hafta sonu yapilmali 12 .haftayi gecmemeli bilmiyorum ben inaniyorum.benim tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…