İkili test sonucu yardım lütfen

peri35_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
234
122
18
40
İkili testim bu şekilde çıktı 35 yaşındayım dr riskli yastan dolayı amiyosentez veya kan testini önerdi çok üzgünüm böyle olup sağlıklı doğum yapan var mi arkadaşlar moralim çok bozuk 😞

Eklentiler

• AEF2DEFA-2AF1-4AE8-A464-D892F19D9CB8.webp
    AEF2DEFA-2AF1-4AE8-A464-D892F19D9CB8.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 1.043
İkili testim bu şekilde çıktı 35 yaşındayım dr riskli yastan dolayı amiyosentez veya kan testini önerdi çok üzgünüm böyle olup sağlıklı doğum yapan var mi arkadaşlar moralim çok bozuk 😞
aslında değeriniz riskli çıkmamış muhtemelen yaştan dolayı önermiştir nifty testi daha kesin sonuç içeriyor o sebeple demiş olabılır ama karar size ait tabi.Test sonucunuz moral bozulacak bir sonuç değil ben de 34yaşındayım benimkide benzer sonucta çıktı ve benımki tüp bebek embriyoma başta genetik test yaptırdığımı için diğer testlere gerek duymadım.20.hafta da ayrıntılı organ taramasına girecem sadecw

doktor bızım yaş grubuna genelde öneriyor artık ve bu test sonucu kesin bir şey içermediğinden sonucun kesin olumlu olması için kendini korumak istıyor aslında.Benim tüp bebek doktorum başka şuan gebelık takıbımı yapan doktor başka.Ben yaptırmayacağımı embriyomun zaten genetık testten sağlıklı geldiğini ve tüm kromozomlarıma bakıldığını söylememe rağmen yine de ısrar etmişti.Tüp bebek doktorum gerek yok dediği halde.Sebebini sonradan öğrendim.Doğumda olası bişey cıkarsa neden doktor söylemedi ya da önermedi diye kendi sorumluluğunu üzerinden atmak içinmiş sanırım.Yanı size önermezse ve sonuçta bişey olsa bebeğe kendine ben önermiştim demek için öneriyolar artık .Sonucunuzda gerçekten birşey yok imkanınız varsa nift testini yaptırın içiniz rahat etsin dıye o test kesin sonuc içeriyor.İmkanınız yoksa ayrıntılı organ taraması yaptırırsınız

doktor bızım yaş grubuna genelde öneriyor artık ve bu test sonucu kesin bir şey içermediğinden sonucun kesin olumlu olması için kendini korumak istıyor aslında.Benim tüp bebek doktorum başka şuan gebelık takıbımı yapan doktor başka.Ben yaptırmayacağımı embriyomun zaten genetık testten sağlıklı geldiğini ve tüm kromozomlarıma bakıldığını söylememe rağmen yine de ısrar etmişti.Tüp bebek doktorum gerek yok dediği halde.Sebebini sonradan öğrendim.Doğumda olası bişey cıkarsa neden doktor söylemedi ya da önermedi diye kendi sorumluluğunu üzerinden atmak içinmiş sanırım.Yanı size önermezse ve sonuçta bişey olsa bebeğe kendine ben önermiştim demek için öneriyolar artık .Sonucunuzda gerçekten birşey yok imkanınız varsa nift testini yaptırın içiniz rahat etsin dıye o test kesin sonuc içeriyor.İmkanınız yoksa ayrıntılı organ taraması yaptırırsınız
Çok teşekkür ederim canım çok saolasin içime su serptin aslında bende 2 kalp durması sonucu dusugum olduğu icin genetik tarama testleri kromozom testleri hepsini yaptırdık eşimle güzel çıktı ama iste yastan dolayı riskliyim sanırım..yaptiricam canm o dediğin testi bakalim insallah güzel sonuç aliriz...

Merhaba ben de 36 yaşındayım 2li test sonrası dediğin gibi test önerdi. Karından sıvı alınarak yapılan testin az da olsa düşük riski olduğu için kan testini önerdi. Ama araştırdım 2200 en düşük testin fiyatı. İnsan ikilemde kalıyo aklınA türlü türlü şeyler geliyo. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize inş.

Herkese merhaba Bende 21 ocakta 2 li test yaptıracağım. Doktorum 35 yaş üstü gebelikler daha riskli olduğu için 2 li test sonucuna göre ( ki kesin isteyecek) yurtdışına gönderilecek kan testini isteyeceğiz zorunlu tutuyoruz bu yaşta bu testi dedi. 37 yaşındayım ve 3. Sez. Olacak ama ben 2ssvd istiyorum İnşaAllah olur 🙏🏼

Sizin kombine riskiniz düşük görünüyor, yaştan dolayı garanti olsun diye istemiştir. Zaten risk 1:10.0000 olsa bile kan testi va önermek zorundalar anlatmak zorunda yani doktor

Sizin kombine riskiniz düşük görünüyor, yaştan dolayı garanti olsun diye istemiştir. Zaten risk 1:10.0000 olsa bile kan testi va önermek zorundalar anlatmak zorunda yani doktor
Çok saolun insallah hepimiz guzel haberler alalım 🤲

Back
X