- Konu Sahibi immortallove
-
kocaelinde yaşıyorum arkadaşım.dediğin gibi yapıp ii düşünüp unutmaya çalışıyorum tabi ne kadar başarılı olabiliyorum orası tartışılır.
arkadaşlar bütün dünyam alt üst oldu iki haftadır.bebeğim 11 haftalıkken ikili test yapıldı ense kalınlığı 0.90mm çıktı.burun kanallarının açık ve kalp atışlarının,kan dolaşımının ii olduğunu söyledi doktorum.ancak kan testi dünyamızı kararttı.biyokimyam 237 çıkmış.şuan 13.haftalık bebeğim ve 2 kasımda dörtlü yapılacak lüfen yardım edin nedir bu değer?
yok canım kendim yorumlamadım.hastaneyi aradım test sonuçları için dr gelmenize gerek yok telde bilgi veririm dedi.aradım dr yorumlamış daha sonra hemşiresi dr bey sizi çağırıyor test sonuçlarınız riskli çıkmış dedi.apar topar eşimle işten çıkıp hastaneye koştuk hemşire biyokimya sonucu 237 dedi.bize çıktı falan vermediler açıkçası o an bizimde aklımıza gelmedi.sonra tekrar arayıp bilgileri aldım hastaneden netten görebilmek için tarama testi olduğu için göremeyebilirsiniz dediler.
benimde ilk hamilelğimde hipertroidim çıktı ilaç kullandım 3 aylık hamileydim ismini anmak bile istemediğim dr kürtaj dedi bbek yaşamaz ölür yada sakat doğar dedi pislik ne diyim Allahından bulsun ağlayarak çıktım ordan yatsam anında alıcak çocuğu... sonra başka dr gittim Sevcan Başaran gayet sağlıklı bir hamilelik geçirdim oğlum şimdi 2. sınıfa gidiyor bir de kızım var 2.5 yaşında ikiside sağlıklı çocuklar maşallah Rabbime binlerce şükür...
icini rahatlatacak tek sey Cerrahpasa Getam a gelip kromozom molekuler analizi yaptirmak
kesin tani ben 2 hamileligimdede yaptirdim risk olmamasina ragmen
cunku bebeine kalitsal olarak gecen genetik hastaliklarida ortaya cikaran tamamen %100 tani koyan bi testtr
bu testle büyüme anormallikleri,zeka geriligi, otizm, gelisme geriligi, korluk veya sagirlik herseyi kesin olarak ogrenebilirsin.
capa tiptayim bende gelmeyi dusunursen eger anabilim dali prof.un ozel muayene adresinide verebilirim
dedigim gibi kesin sonuc istiyorsan amniyosentezi bekleyecek sabrim yok diyosan ki bencede bekleme
bebein soz konusu getama gelmekten baska caren yok.
kromozom molekuler testleri yanilma payi %1
bir insanin yanilma payi %99dur
gidecein profun en ufak bi dalginligi bebeini kaybetmene neden olabilir.
çok tşk ederim arkadaşım daha önce hiç duymamıştım bunu.akşma eşimle bu konuyu görüşeceğim ve bebeğimiz ve bizim için sağlıklı olan karar bu ise mutlaka irtibata geçeceğim ki büyük ihtimalle bunu yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?