IKILI TEST SONUCU

Zfraydinlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
7
0
1
38
Yas riski = 1:676
Biyokimyasal trisomy 21 riski= 1:58
Kombine trisomy 21 riski= 1:237
Triaomy 13/18 + nt <1:10000

Cikan degerler bunlar acil yardimli olurmusunuz?

Cok yakındı benım testım de yıkıldım resmen ama genetık test yaptırdım vs sorun olmadığını ogrendım.sakın üzülme Allah'a dua et vetestını yaptır cnm

Benimde 1/154 riskli çıktı ultrason ıydir ama genede içim rahat etsin diye fetal dna testi yaptırdım bu hafta gelcek sonuçlar Dr tavsiye etti hem güvenilir hem risk yok bence yaptır

Yüksek çıkmış ama kendini telaşa verme canım. Diğer testleri de yaptır . Ayrıca bi arkadaşımda da aynısı olmuştu detaylı ultrasonda sapasağlam çıktı çok şükur.

Ikinci testi derken ikili testi tekrar yaptrmaktan bahsediyrsan yaptrma cnku tarama testi oldugu icin anlamsiz oluyor. Ultrason ile bakıldı hersey normal ama yine de cvs testi yaptirdim sonucunun çıkmasını bekliyrum ben

Ikinci testi derken ikili testi tekrar yaptrmaktan bahsediyrsan yaptrma cnku tarama testi oldugu icin anlamsiz oluyor. Ultrason ile bakıldı hersey normal ama yine de cvs testi yaptirdim sonucunun çıkmasını bekliyrum ben
Cnm benim de biyokimyasal 1:77 çıktı oldukça yüksekmiş çok korkuyorum araştırıyorum bende e buarada cvs ne oluyo ve bana haber verirmisin sonucunu lutfen

Ay sonu gbi çıkacak sonuç cikinca yazarim yine. Ama korkma ultrason da burun kemigi ense kalınlığı bakmistir doktor ne dedi? Cvs testi amniyosenteze benzer birsey igne ile bebegin ordan parca alinip test yapılıyor

Ay sonu gbi çıkacak sonuç cikinca yazarim yine. Ama korkma ultrason da burun kemigi ense kalınlığı bakmistir doktor ne dedi? Cvs testi amniyosenteze benzer birsey igne ile bebegin ordan parca alinip test yapılıyor
Ense kalınlığı 1.4 mm burun için de herşey normal dedi ultrasonda herşey temiz zaten sorun yok ama biyokimyasal risk beni korkutuyor cvp gelince mutlaka yaz olur mu

Tm iste normal gorunuyormus ikili testte sonucta tarama testi arastir işinin ehli bir doktora git oda baksın snra rahatlarsin en kötü bizim gbi kesin tani testi yaptirirsin

Evet normal ama kan testi korkuttu beni zaten senin sonuç geldiğinde yaZarsın ben de olmazsa kan testi yaptırırım çok sağol cnm

Gelab labaratuarlarında 10 gün ıcınde sonuç çıkıyor hatta arayacaksınız eve gelıp evden kan alabılıyorlar cok güzel bır uygulama .1750 tl ıdı

benim de biyokimyasal riskim 1:69 çıkmıştı. 16.haftada bir profesöre gittim. bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi. cvs ya fa fetal dns vs hiçbir şey yaptırmadım. çok şükür oğlum bu ay yaşına giriyor ve çokkkk sağlıklı. iyi bir perinatoloji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim. ben doğumdan çıkıp bebeği görene kadar ağlamıştım. tüm hamileliğim zehir olmuştu. siz o kadar kafaya takmayın. iyi bir doktor bulup ona güvenin tabi önce Allaha güvenin

Back
X