- 1 Ağustos 2016
- 7
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Zfraydinlik
-
Benimde 1/154 riskli çıktı ultrason ıydir ama genede içim rahat etsin diye fetal dna testi yaptırdım bu hafta gelcek sonuçlar Dr tavsiye etti hem güvenilir hem risk yok bence yaptırYas riski = 1:676
Biyokimyasal trisomy 21 riski= 1:58
Kombine trisomy 21 riski= 1:237
Triaomy 13/18 + nt <1:10000
Cikan degerler bunlar acil yardimli olurmusunuz?
Ikinci bir testi yaptırdın mı benimde sonucum seninkine yakınYas riski = 1:676
Cnm benim de biyokimyasal 1:77 çıktı oldukça yüksekmiş çok korkuyorum araştırıyorum bende e buarada cvs ne oluyo ve bana haber verirmisin sonucunu lutfenIkinci testi derken ikili testi tekrar yaptrmaktan bahsediyrsan yaptrma cnku tarama testi oldugu icin anlamsiz oluyor. Ultrason ile bakıldı hersey normal ama yine de cvs testi yaptirdim sonucunun çıkmasını bekliyrum ben
Ense kalınlığı 1.4 mm burun için de herşey normal dedi ultrasonda herşey temiz zaten sorun yok ama biyokimyasal risk beni korkutuyor cvp gelince mutlaka yaz olur muAy sonu gbi çıkacak sonuç cikinca yazarim yine. Ama korkma ultrason da burun kemigi ense kalınlığı bakmistir doktor ne dedi? Cvs testi amniyosenteze benzer birsey igne ile bebegin ordan parca alinip test yapılıyor
Cok yakındı benım testım de yıkıldım resmen ama genetık test yaptırdım vs sorun olmadığını ogrendım.sakın üzülme Allah'a dua et vetestını yaptır cnm
Canım sonuç kaç günde çıkıyor?Gelab labaratuarlarında 10 gün ıcınde sonuç çıkıyor hatta arayacaksınız eve gelıp evden kan alabılıyorlar cok güzel bır uygulama .1750 tl ıdı
10 gün ıcınde çıkıyor hatta benım tsm bır hafta da cıktı cok şükürCanım sonuç kaç günde çıkıyor?
Canım sen ne yaptın benim de aynı 1\77 çıktı..???Cnm benim de biyokimyasal 1:77 çıktı oldukça yüksekmiş çok korkuyorum araştırıyorum bende e buarada cvs ne oluyo ve bana haber verirmisin sonucunu lutfen
benim de biyokimyasal riskim 1:69 çıkmıştı. 16.haftada bir profesöre gittim. bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi. cvs ya fa fetal dns vs hiçbir şey yaptırmadım. çok şükür oğlum bu ay yaşına giriyor ve çokkkk sağlıklı. iyi bir perinatoloji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim. ben doğumdan çıkıp bebeği görene kadar ağlamıştım. tüm hamileliğim zehir olmuştu. siz o kadar kafaya takmayın. iyi bir doktor bulup ona güvenin tabi önce Allaha güveninYas riski = 1:676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?