- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
cok sagol yaa stres yapmistm baya :)Çok İyi çıkmış gözün aydın
Tesekkur ederm canm yorumun icin :)Oldukça iyi
Ay cok teşekkür ederim evet oldu %90 erkekmis :) artik biliyorum ne tasidigimi ck mtlyyum ogrendigm icin :)hayırlısı olsun canım maşallah. Allahım sağlık sıhhat versincinsiyet belli oldu mu kuzum senin.
3lu 4lu testn yanilma payidha yuksek diyolar ama hic bi bilgim yok. 3lude 4lude neye bakiyolarben bu ikili testi yaptıramadım 3 lü yaptıracagım umarım sağlıkla dogar bebişler
3lu 4lu testn yanilma payidha yuksek diyolar ama hic bi bilgim yok. 3lude 4lude neye bakiyolarben bu ikili testi yaptıramadım 3 lü yaptıracagım umarım sağlıkla dogar bebişler
hayırlısı olsun kuzum. testteki free hcg dikkatimi çekti 50 altına erkek üstüne kız diyor buradaki arkadaşlar. :) senin tutmuş. benim test de elime geçmedi doktor telefonla bilgi verdi. zaten bizim doktor söylemedi hala cinsiyetini. 12. hafta gittim daha değişebilir belli olmaz dedi . Allahım sağlıklı nasip etsin de ama insan da merak ediyor işte :)Ay cok teşekkür ederim evet oldu %90 erkekmis :) artik biliyorum ne tasidigimi ck mtlyyum ogrendigm icin :)
Insallah gzel cikar canm ya :)sonuc guzel bende uclunun sonucunu bekliyorum :)
Yok kiz arkdsmn 130du hcg si ama bebegi erkek :)hayırlısı olsun kuzum. testteki free hcg dikkatimi çekti 50 altına erkek üstüne kız diyor buradaki arkadaşlar. :) senin tutmuş. benim test de elime geçmedi doktor telefonla bilgi verdi. zaten bizim doktor söylemedi hala cinsiyetini. 12. hafta gittim daha değişebilir belli olmaz dedi . Allahım sağlıklı nasip etsin de ama insan da merak ediyor işte :)
yaaaaaYok kiz arkdsmn 130du hcg si ama bebegi erkek :)
Bakalm snnki ne olcak :)yaaaaademek ki tutmuyormuş
ya sorma kuzum çok merak ediyorumBakalm snnki ne olcak :)
12 haftalk ultrason fotosu varsa yukle bakalm pipi gorursem soyliym :)ya sorma kuzum çok merak ediyorum
Var kuzum bak bakalım bacaklar yukarıda gibi ben bulamadım pipiyi12 haftalk ultrason fotosu varsa yukle bakalm pipi gorursem soyliym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?