- Konu Sahibi berraksuuu
-
MRB ark 2 gün önce ikili test yaptırdım bebeğimin gelişimi gayet güzel ense kalınlığı 1,1 çıktı dr bu da çok güzel dedi..
fakat kan testin 250 sınırının altında çıktı değerim ve amniyosentez önerildi...ben çok korkuyorum bu testen..
ne yapmalıyım önümde 3 hafta var..böyle bir sorun yaşayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum...
siz ne yaptınız?
selam canım benim görümcemden almışlardı biz çok korktuk bebek düşer diye ama düşmedi çok şükür ve çok sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür şuan 2 aylık ama kendine stres yapma sakin ol inş. sizinde sağlıklı bir şekilde doğacak inş.
ense kalinligi cok guzel cikmis.yasinizdan dolayimi cikti risk acaba.en dogru karari siz verirsiniz ic sesinizi dinleyin.
benimde oglumda 3 lu testte risk cikmisti 260/1 di.sapasaglam dogdu oglum.ama doktor aklimi karistirmisti.neyse sonuc neolursa olsun aldirmayacagim icin gerek duymadim.iykide yaptirmamisim.
bence ayrintili ultrasona gir ondan sonra karar ver arkadasim.insallah saglikla kucagina alirsin.bende 16 haftalik hamileyim
benimde oglumda 3 lu testte risk cikmisti 260/1 di.sapasaglam dogdu oglum.ama doktor aklimi karistirmisti.neyse sonuc neolursa olsun aldirmayacagim icin gerek duymadim.iykide yaptirmamisim.
bence ayrintili ultrasona gir ondan sonra karar ver arkadasim.insallah saglikla kucagina alirsin.bende 16 haftalik hamileyim
anim bu hafta gidecegim insallah gosterir.benim zaten 2 oglum var.hayirli evlat olurlar insallah canim.
MRB ark 2 gün önce ikili test yaptırdım bebeğimin gelişimi gayet güzel ense kalınlığı 1,1 çıktı dr bu da çok güzel dedi..
fakat kan testin 250 sınırının altında çıktı değerim ve amniyosentez önerildi...ben çok korkuyorum bu testen..
ne yapmalıyım önümde 3 hafta var..böyle bir sorun yaşayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum...
siz ne yaptınız?
3 lü taram testimin sonuncunda benimde sınırın biraz üstü çıkmıştı.doktor amniyosentez yapmamı önerdi ama ben istemedim .çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacaktım.suan 6 aylıksağlıklı bşir oğlum var.sizinkinde de bişi yoktur endişelenmeyin
ewet canim sagliktan daha onemlisi yok bunu benden iyi bilemezsin rabbim hickimseyi evlatlariyla sinamasin insallah.ilk oglum doguma kadar sakladi.dogumdan 1hafta oncca kiz zannederken erkek oldugunu ogrendim.ikincioglum 12haftada hemen gosterdi.bakalim bu nezaman gosteriecek.seninde guzel haberlerini bekliyorum canim.moralini bozma sende . insallah hersey cok guzel olur .amin 2 gündür şunu anladım ki sağlıktan başka önemli birşey yokmuş..sağlıklı ,hayırlı olsunlar yeter...
ben çok erken öğrendim erkek old...annesine kıyamadı ummadığımız bir anda gösterdi...
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...cinsiyeti ile birlikte inşallah
ewet canim sagliktan daha onemlisi yok bunu benden iyi bilemezsin rabbim hickimseyi evlatlariyla sinamasin insallah.ilk oglum doguma kadar sakladi.dogumdan 1hafta oncca kiz zannederken erkek oldugunu ogrendim.ikincioglum 12haftada hemen gosterdi.bakalim bu nezaman gosteriecek.seninde guzel haberlerini bekliyorum canim.moralini bozma sende . insallah hersey cok guzel olur .
neden aşılama ile oldu canım bende geçen ay aşılama oldum ama tutmadı bendede pko var .
a evet canım malesef sonucum negatif ama inş. bizimde olur fazla beklemedencnm bende basit kist vardı ameliyat oldum..dr normal olur dedi biz aşılama istedik ilk aşılmada oldu...
seni hatırlıyorum..aşılama oldum sonuç bekliyorum topiğinden değil mi?toplangeld benim avatarım berraksuuu olarak değiştirdim
inşallah en kısa zamanda sennde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?