Ikili test yaptırıp amniyosentez yaptıran var mı?

berraksuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.840
23
158
Almanya
MRB ark 2 gün önce ikili test yaptırdım bebeğimin gelişimi gayet güzel ense kalınlığı 1,1 çıktı dr bu da çok güzel dedi..
fakat kan testin 250 sınırının altında çıktı değerim ve amniyosentez önerildi...ben çok korkuyorum bu testen..
ne yapmalıyım önümde 3 hafta var..böyle bir sorun yaşayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum...
siz ne yaptınız?

selam canım benim görümcemden almışlardı biz çok korktuk bebek düşer diye ama düşmedi çok şükür ve çok sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür şuan 2 aylık ama kendine stres yapma sakin ol inş. sizinde sağlıklı bir şekilde doğacak inş.

cnm benim çok tşk ederim...risk çok düşük olsada çok panik yapıyorum..

sizin bebeğinize de maşallah darısı başımıza inşallah

ense kalinligi cok guzel cikmis.yasinizdan dolayimi cikti risk acaba.en dogru karari siz verirsiniz ic sesinizi dinleyin.

ense kalinligi cok guzel cikmis.yasinizdan dolayimi cikti risk acaba.en dogru karari siz verirsiniz ic sesinizi dinleyin.

26 yaşıma gireceğim...kan değerimde sınırın biraz altında çıktı...bebeğin ense gelişimi ve burun gelişimi çok iyi şükür ...

amniyosentezin bebeğimde herhangi bir etki bırakmasından korkuyorum...aşılama yoluyla gebe kalmıştım..

benimde oglumda 3 lu testte risk cikmisti 260/1 di.sapasaglam dogdu oglum.ama doktor aklimi karistirmisti.neyse sonuc neolursa olsun aldirmayacagim icin gerek duymadim.iykide yaptirmamisim.
bence ayrintili ultrasona gir ondan sonra karar ver arkadasim.insallah saglikla kucagina alirsin.bende 16 haftalik hamileyim

çok tşk ederim...maşallah oğluna.

16 haftalık gebesin hayırlı olsun cinsiyeti bellimi?

benim oğluşum olacakta

çok tşk ederim...maşallah oğluna.

16 haftalık gebesin hayırlı olsun cinsiyeti bellimi?

benim oğluşum olacakta

anim bu hafta gidecegim insallah gosterir.benim zaten 2 oglum var.hayirli evlat olurlar insallah canim.

amin 2 gündür şunu anladım ki sağlıktan başka önemli birşey yokmuş..sağlıklı ,hayırlı olsunlar yeter...

ben çok erken öğrendim erkek old...annesine kıyamadı ummadığımız bir anda gösterdi...

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...cinsiyeti ile birlikte inşallah

3 lü taram testimin sonuncunda benimde sınırın biraz üstü çıkmıştı.doktor amniyosentez yapmamı önerdi ama ben istemedim .çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacaktım.suan 6 aylıksağlıklı bşir oğlum var.sizinkinde de bişi yoktur endişelenmeyin

allah bağışlasın inşallah oğlunu...içimi rahatlatıyorsunuz hepinizden allah razı olsun

ewet canim sagliktan daha onemlisi yok bunu benden iyi bilemezsin rabbim hickimseyi evlatlariyla sinamasin insallah.ilk oglum doguma kadar sakladi.dogumdan 1hafta oncca kiz zannederken erkek oldugunu ogrendim.ikincioglum 12haftada hemen gosterdi.bakalim bu nezaman gosteriecek.seninde guzel haberlerini bekliyorum canim.moralini bozma sende . insallah hersey cok guzel olur .

cnm hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım cinsiyetini:97::97::97::97::97:

neden aşılama ile oldu canım bende geçen ay aşılama oldum ama tutmadı bendede pko var .

cnm bende basit kist vardı ameliyat oldum..dr normal olur dedi biz aşılama istedik ilk aşılmada oldu...

seni hatırlıyorum..aşılama oldum sonuç bekliyorum topiğinden değil mi?toplangeld benim avatarım berraksuuu olarak değiştirdim

inşallah en kısa zamanda sennde olur

a evet canım malesef sonucum negatif ama inş. bizimde olur fazla beklemeden

sınırın biraz altındayken neden hemen amniyosentez önerdi ki? 3lü test,4lü test, ayrıntılı ultrason var daha..sonucu başka doktorlara da sor istersen..inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar

Merhaba berraksu bebısımın cınsıyetını ogrendım canım.kızım olacak ınsallah.
Kendıne ıyı bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…