ben ikili test yaptirmayi dusunmuyorum kizlar ama ense kalinligini olctrueyim sadece diyorum ama sizce ne yapmaliyim ense kalinliginide olcturmeye gerek varmi. doktor onun icin randevu verdi simdi gitsemmi gitmesemmi?
bence ihmal etmemelisin mutlaka ense kalınlığını ölçtürmeni tavsiye ederim.Muhtemelen gebelik haftamız ve günümüz aynı benim de doğacağı muhtemel tarih 03/10/16 görünüyor. İnşallah bir sıkıntınız çıkmayacaktır içiniz çok daha rahat olur.
Ya iste testler yuzDe yuz sonuc vermiyor oyuzden testte birsey cikarsa doguma kadar supheyle yasamak istemiorum. Zaten suphe ihtimal hep var ama insan doktordn ihtimal var die duyunca dahada panik oluyor bende o strese girmk istemiorm ama kararsizim
ense kalınlığını olçtür ikili test istersen yaptır ben yaptırmam ikincide ense kalınlığını bilirsen en azından başka anomalileri bilme şansın olur ultrasonda detaylı incelerler...
Ya iste testler yuzDe yuz sonuc vermiyor oyuzden testte birsey cikarsa doguma kadar supheyle yasamak istemiorum. Zaten suphe ihtimal hep var ama insan doktordn ihtimal var die duyunca dahada panik oluyor bende o strese girmk istemiorm ama kararsizim
Benim bebegimde burun kemigini gorememisti ilk doktor, ikinci doktor gordu ama ufak oldugunu soyledi.. ve bebegimin burnu ufacik minicik genetik bana cekmis yavrucak :) .. ikinci doktor genetik yapisi boyle olabilir demisti ve cok korkutmamisti bizi.. ama ben yinede amniosentez yaptirmistim ve temiz cikmisti.. Netice olarak bebek saglikli dogdu :) Bu kadar strese hic degmezmis onu ogrendim!
Bence bebeginden vazgecmeyeceksen yaptirma aklini bulandirma ben 2li ve 4lu yaptirdim 2li iti 4lu riskli cikti su alalım dediler aldirmadim hamileleigim mahfoldu su an yerde miyim gokte miyim bilmiyorum...