19-24 haftalar arasında yapılıyor. Benim kendi doktorum yönlendirdi ama yapılması gerekli bişey bebekte sorun var mı yok mu ki varsa doğumda önlemi alınıyor daha. O yüzden 20-22 haftada mutlaka gidilmeli
Özelde ki doktorum biraz ters konuşuyor her seferinde moralimi bozuyor o yüzden gitmek istemiyorum aslında mesela dün yeşil akıntı geldi dedim fitil kullan dedi muayene bile istemedi geçiştiriyor gibi geliyor devlette ki doktor hep motive edici konuşuyor mutlu ediyor. Devlete gitsem eğer sizin gibi net sonuç alamazsam özele gitsem olur mu ki
Yesil akinti bendede olmustu baslarda. Hatta cok farkli ve fazla akintilarimin olucaginida soyledi doktorum. Kokusu ve kasinti olmadigi surece bir sorun yok dedi. Takip et
Bilgine
Merhaba haftaya çarşamba tam 12 haftalık olacak bugün tam 11 hafta oldu ama ultrasonda 3 gün ileri çöktü neyse sorum şu ki devlette yaptırmayı düşünüyorum işi rast gitsin çok iyi bir doktor buldum. Sizce devlet yada özel fark eder mi ve ikili test sonrası ultrason CD si veriyorlar mı
12+6 da devlet hastanesinde yaptırdım. Ultrasona gittim bakıldı ultrason kâğıdı verildi. Onu doktora götürdüm. 13+2 günlük yazılmış. Yani 3 gün ileri. Doktor bikaç bilgi ekleyerek o kâğıtla kan almaya yolladı. 15 gün sonra çıkar dediler. Diğer kontrolde de danışmadan ikili tarama sonucumu alıp doktora gösterdim. Her iki sonuçta bende kaldı