- Emoji Skoru
- 47
- Puanlar
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 haftadayım 12 haftada yaptık ikili testi sizin kaç çıkmıştı ense kalınlığıKaç haftadasınız? Maddi durumunuz varsa önce fetal dna verin bence. Benim önceki gebeliğimde ense kalınlığı normaldi, hatta ikili test de normaldi ama bebek down sendtomluydu
Kombine risk 1/1780 di yani düşük riskti. Ense kalınlığı da 1.40 falandı.15 haftadayım 12 haftada yaptık ikili testi sizin kaç çıkmıştı ense kalınlığı
Bu arada fetal dna düşünüyoruz
Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Allahın da izniyle. Benimde ense kalınlığı burun kemiği vs hepsi normal çıktı ama ikili test yüksek riskli çıktı. Herhangi bir sey yaptırmadım fetal veya amniyosentez hiçbirini. Perinatolojiye yönlendirdi bir şey çıkmadı detaylı ultrasonda da birşey çıkmadı. Allahın izniyle birşey olmaz dedim ve ilerliyoruz kızçemle. Eminim o gayet iyi :)merhaba yardımcı olurmusunuz
Ense kalınlığı 1.25 Nazal burun var tüp bebekle hamileyim ikili test yapıldığında yüksek riskli çıktı amniyosentez yapılacak ikili test yanılma payı da çok yüksekmiş ne yapmalıyız
Ayy ne güzel maşallah bugün radyolojiye gittim inceledi gayet sağlıklı dediMerhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Allahın da izniyle. Benimde ense kalınlığı burun kemiği vs hepsi normal çıktı ama ikili test yüksek riskli çıktı. Herhangi bir sey yaptırmadım fetal veya amniyosentez hiçbirini. Perinatolojiye yönlendirdi bir şey çıkmadı detaylı ultrasonda da birşey çıkmadı. Allahın izniyle birşey olmaz dedim ve ilerliyoruz kızçemle. Eminim o gayet iyi :)
O zaman olumlu düşünmeye devam edelimAyy ne güzel maşallah bugün radyolojiye gittim inceledi gayet sağlıklı dedi
Maşallah canım gözün aydın biyokimyasal ve kombine riskin kaçtı acaba benim de yüksek riskli çıktı çok korkuyorumfetal dna sonucumuz geldi negatif çıktı![]()
Kombine riske bakıyoruz dedi doktorum 1.142 benimMaşallah canım gözün aydın biyokimyasal ve kombine riskin kaçtı acaba benim de yüksek riskli çıktı çok korkuyorum
yaaa cok sevindimm çok mutlu oldummm :)fetal dna sonucumuz geldi negatif çıktı![]()
Duktus (dv) dinlediler mi , bebeğiniz deKombine risk 1/1780 di yani düşük riskti. Ense kalınlığı da 1.40 falandı.
18.haftaya kadar hiçbir bulgu vermedi. 18.haftada kalpte parlaklık görülünce fetal verdik.
İçimden bir his sizin durumumuzda bebekte bişey yok diyor ama içiniz rahatlasın yaptırın en kısa sürede
O ne demek hiç duymadımDuktus (dv) dinlediler mi , bebeğiniz de