• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test yüksek riskli ense kalınlığı normal

ddenz55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
28
merhaba yardımcı olurmusunuz
Ense kalınlığı 1.25 Nazal burun var tüp bebekle hamileyim ikili test yapıldığında yüksek riskli çıktı amniyosentez yapılacak ikili test yanılma payı da çok yüksekmiş ne yapmalıyız

Kaç haftadasınız? Maddi durumunuz varsa önce fetal dna verin bence. Benim önceki gebeliğimde ense kalınlığı normaldi, hatta ikili test de normaldi ama bebek down sendtomluydu

Kaç haftadasınız? Maddi durumunuz varsa önce fetal dna verin bence. Benim önceki gebeliğimde ense kalınlığı normaldi, hatta ikili test de normaldi ama bebek down sendtomluydu
15 haftadayım 12 haftada yaptık ikili testi sizin kaç çıkmıştı ense kalınlığı
Bu arada fetal dna düşünüyoruz

15 haftadayım 12 haftada yaptık ikili testi sizin kaç çıkmıştı ense kalınlığı
Bu arada fetal dna düşünüyoruz
Kombine risk 1/1780 di yani düşük riskti. Ense kalınlığı da 1.40 falandı.

18.haftaya kadar hiçbir bulgu vermedi. 18.haftada kalpte parlaklık görülünce fetal verdik.

İçimden bir his sizin durumumuzda bebekte bişey yok diyor ama içiniz rahatlasın yaptırın en kısa sürede

Eğer firmalarla ilgili bilginiz yoksa önceki trizomi 21 li gebeliğimde de şimdiki gebeliğimde de İNTERGEN firmasına verdim. Fiyatları da uygun 12 bin civarı

merhaba yardımcı olurmusunuz
Ense kalınlığı 1.25 Nazal burun var tüp bebekle hamileyim ikili test yapıldığında yüksek riskli çıktı amniyosentez yapılacak ikili test yanılma payı da çok yüksekmiş ne yapmalıyız
Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Allahın da izniyle. Benimde ense kalınlığı burun kemiği vs hepsi normal çıktı ama ikili test yüksek riskli çıktı. Herhangi bir sey yaptırmadım fetal veya amniyosentez hiçbirini. Perinatolojiye yönlendirdi bir şey çıkmadı detaylı ultrasonda da birşey çıkmadı. Allahın izniyle birşey olmaz dedim ve ilerliyoruz kızçemle. Eminim o gayet iyi :)

Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Allahın da izniyle. Benimde ense kalınlığı burun kemiği vs hepsi normal çıktı ama ikili test yüksek riskli çıktı. Herhangi bir sey yaptırmadım fetal veya amniyosentez hiçbirini. Perinatolojiye yönlendirdi bir şey çıkmadı detaylı ultrasonda da birşey çıkmadı. Allahın izniyle birşey olmaz dedim ve ilerliyoruz kızçemle. Eminim o gayet iyi :)
Ayy ne güzel maşallah bugün radyolojiye gittim inceledi gayet sağlıklı dedi

Kombine risk 1/1780 di yani düşük riskti. Ense kalınlığı da 1.40 falandı.

18.haftaya kadar hiçbir bulgu vermedi. 18.haftada kalpte parlaklık görülünce fetal verdik.

İçimden bir his sizin durumumuzda bebekte bişey yok diyor ama içiniz rahatlasın yaptırın en kısa sürede
Duktus (dv) dinlediler mi , bebeğiniz de

Back
X