İkili test zorunlu değil ama imkan varken her test yaptırılsa iyi olur benim fikrim. Hatta fetal dna en iyisi ikili test sadece ihtimal verirMerhaba kızlar, tecrübem olmadığı her konuyu buraya açıyorum fikirlerinizi önemsiyorum çünkü.. Şimdi benim 12. Haftam gebelikte, bu hafta da kontrolüm var büyük ihtimal ikili test isticekler yani uygulama öyle yazmışŞimdi ben böyle birşey istemiyorum, bunu yaptırmak artık zorunlu mu yaptırmasam ne olur ??? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
İstemezseniz yapmazlar Sadece rutin kontrollerde burun ve ense kalınlığına bakarlar.Merhaba kızlar, tecrübem olmadığı her konuyu buraya açıyorum fikirlerinizi önemsiyorum çünkü.. Şimdi benim 12. Haftam gebelikte, bu hafta da kontrolüm var büyük ihtimal ikili test isticekler yani uygulama öyle yazmışŞimdi ben böyle birşey istemiyorum, bunu yaptırmak artık zorunlu mu yaptırmasam ne olur ??? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
Daha önceleri 2li test vardışimdi birde fetal dna mı çıkmış.. Bilmiyorum ama hepsi para tuzağıymış gibi geliyorİkili test zorunlu değil ama imkan varken her test yaptırılsa iyi olur benim fikrim. Hatta fetal dna en iyisi ikili test sadece ihtimal verir
O da kesin sonuç vermiyor sanırımİstemezseniz yapmazlar Sadece rutin kontrollerde burun ve ense kalınlığına bakarlar.
Zorunlu değil size kalmış bişey. Ben sadece onu yaptirdim çok şükür doktor bı problem görmedi oteki testlere gerek yok istersen yaptırabilirsin demişti.Merhaba kızlar, tecrübem olmadığı her konuyu buraya açıyorum fikirlerinizi önemsiyorum çünkü.. Şimdi benim 12. Haftam gebelikte, bu hafta da kontrolüm var büyük ihtimal ikili test isticekler yani uygulama öyle yazmışŞimdi ben böyle birşey istemiyorum, bunu yaptırmak artık zorunlu mu yaptırmasam ne olur ??? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
Ense kalınlığı birçok hastalığın ön teşhisi gibiO da kesin sonuç vermiyor sanırım
Riskli mi geldikızlar iyi akşamlar sizlere bugünden beri içim içimi yiyor bu ikili test mahvetti beni 12.hafta detaylı ultrasona girdim doktor bi damarda ters akış olduğunu gördü ve bende ikili test istedi ilk yaptırmayacaktım ama sonra bi anda kendimi kan verirken buldum bugün kan sonucum geldi ama fetal dna istiyor şimdide detaylı ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği uygun geldi
Bak atıyorum sonucuma bakar mısınızRiskli mi geldi
Fetal dna %99 sonuç veriyor ama sizin tercihşnize kalmış bir şey. Bazı kişiler bir sıkıntı varsa önceden öğrenmek istiyor bazı kişiler de rahat bir hamilelik geçireyim ne gelirse kabulüm diyerek yaptırmıyorDaha önceleri 2li test vardışimdi birde fetal dna mı çıkmış.. Bilmiyorum ama hepsi para tuzağıymış gibi geliyor
Merhaba kızlar, tecrübem olmadığı her konuyu buraya açıyorum fikirlerinizi önemsiyorum çünkü.. Şimdi benim 12. Haftam gebelikte, bu hafta da kontrolüm var büyük ihtimal ikili test isticekler yani uygulama öyle yazmışŞimdi ben böyle birşey istemiyorum, bunu yaptırmak artık zorunlu mu yaptırmasam ne olur ??? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
Yaptırmak istememe sebebin ne ki. Pahalı bir test değil sonuçta. Tabiki ne gelirse kabulümuz. Ama bu testleri yaptırmayınca nasıl rahat durabilirsiniz. Gerekli veya gereksiz sonuçta bunlar yapılması gereken testler. Bana doktorum ister misin diye bile sormadı. Detaylı ultrasona kadar hep stres yaptım ben. Kusura bakmayın ama çok cahilce bi düşünceMerhaba kızlar, tecrübem olmadığı her konuyu buraya açıyorum fikirlerinizi önemsiyorum çünkü.. Şimdi benim 12. Haftam gebelikte, bu hafta da kontrolüm var büyük ihtimal ikili test isticekler yani uygulama öyle yazmışŞimdi ben böyle birşey istemiyorum, bunu yaptırmak artık zorunlu mu yaptırmasam ne olur ??? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
Test sonucunda örnek veriyorum doktorun sana çocuğun ense kalınlığı var vs. Ya da başka aksaklıklar söyledi. Bunları söylerken içerde mudehale edebilme şansı var mı hayır yok. Sen öyle ya da böyle kabul ediyorsan teste ne gerek var ki… Kii her haliyle benim kabulüm ve olacaktır. Ayrıca binlerce örneği var kuzenimde de aynısı oldu çocuk doğana kadar ense kalınlığı var var dediler. 6 ay boyunca onun stresini çekti doğdu ve hiçbirşeyi yok çok şükür. Stresten başka ne yarattı anneye hiçbirşey. Kusura bakmayın ama şuanki çoğu şey de tamamen para tuzağı ve modern hayatın o bunu yaptırdı bende yaptırim bu bunu yaptırmış bende yaptırim diye dayatılan şeyler..Yaptırmak istememe sebebin ne ki. Pahalı bir test değil sonuçta. Tabiki ne gelirse kabulümuz. Ama bu testleri yaptırmayınca nasıl rahat durabilirsiniz. Gerekli veya gereksiz sonuçta bunlar yapılması gereken testler. Bana doktorum ister misin diye bile sormadı. Detaylı ultrasona kadar hep stres yaptım ben. Kusura bakmayın ama çok cahilce bi düşünce
5 sene sonra gelen bebeğe test yaptırıp olumsuz birşey söylediklerinde kıyabileceğimi düşünmüyorum açıkçası o yüzden de gereksiz görüyorum..Fetal dna %99 sonuç veriyor ama sizin tercihşnize kalmış bir şey. Bazı kişiler bir sıkıntı varsa önceden öğrenmek istiyor bazı kişiler de rahat bir hamilelik geçireyim ne gelirse kabulüm diyerek yaptırmıyor
Tabiki herkes istediğini yapar. Ama bazı şeyleri önceden bilmek daha önemli. Önüne gecilebilicek bir sorunda olabilir. Bu konular para tuzağı denilip yaptirilmicak şeyler değil. Bişey çıkmazsa içiniz rahat eder. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTest sonucunda örnek veriyorum doktorun sana çocuğun ense kalınlığı var vs. Ya da başka aksaklıklar söyledi. Bunları söylerken içerde mudehale edebilme şansı var mı hayır yok. Sen öyle ya da böyle kabul ediyorsan teste ne gerek var ki… Kii her haliyle benim kabulüm ve olacaktır. Ayrıca binlerce örneği var kuzenimde de aynısı oldu çocuk doğana kadar ense kalınlığı var var dediler. 6 ay boyunca onun stresini çekti doğdu ve hiçbirşeyi yok çok şükür. Stresten başka ne yarattı anneye hiçbirşey. Kusura bakmayın ama şuanki çoğu şey de tamamen para tuzağı ve modern hayatın o bunu yaptırdı bende yaptırim bu bunu yaptırmış bende yaptırim diye dayatılan şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?