jio peki 10 gun sonra yaptirdigin test hangisiİkiliymiş üçlüymüş dörtlüymüş hepsi olasılık. Şu testleri yaptırıpta problem olabilir denmeyen var mı acaba. Resmen daha fazla para koparmak için yapılan şeyler. Benim ikili testimde risk yüksek çıkmıştı. Sonuçtan sonraki 10 günüm yıl gibi geçti. Ağlamaktan, stresten gözüme uyku girmedi. Daha sonra başka bir test yaptırdım. Çok şükür hiç bir şey çıkmadı. Stres bebeğin için daha tehlikeli. Sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
ikili test 11-14. haftalar arasında yapılır.Kızlar ikili testi ne zaman kaçıncı haftada yaptırıyoruz
Canını hiç sıkma derim o testler %100 doğruyu göstermiyor. Sağlıklı denilenlerin hastalıklı, hastalıklı denilenlerin de sağlıklı çocuk dünyaya getirdiklerini gördüm. Hem riskinde yüksek değil ki üzme kendini 4lü tarama yaptırırsın oradaki sonuçla da değerlendirirsin. Kendini üzme ki bebişin de üzülmesin.merhaba evet gittim risk icin sinirda degil yani amniyosentez yapmamiza gerek yok ama bu testler ihtimaller dahilinde o yuzden korkulcak bisey yok canini sikma dedi doktorum 1:687 imis sonuc yani orta dereceli diyebilirim mukemmelde bi sonuc degil ama risk tabiki var. bu testlere de nekadar guven olur onu da bilemiyorumki herkesde ihtimal varmis kimisinde dusuk kimisinde yuksek oyle iste
bende oyle yapmaya calisiyorum emelcim tesekkur ederim Allah hepimizin gonlune gore versinCanını hiç sıkma derim o testler %100 doğruyu göstermiyor. Sağlıklı denilenlerin hastalıklı, hastalıklı denilenlerin de sağlıklı çocuk dünyaya getirdiklerini gördüm. Hem riskinde yüksek değil ki üzme kendini 4lü tarama yaptırırsın oradaki sonuçla da değerlendirirsin. Kendini üzme ki bebişin de üzülmesin.
merhaba evet gittim risk icin sinirda degil yani amniyosentez yapmamiza gerek yok ama bu testler ihtimaller dahilinde o yuzden korkulcak bisey yok canini sikma dedi doktorum 1:687 imis sonuc yani orta dereceli diyebilirim mukemmelde bi sonuc degil ama risk tabiki var. bu testlere de nekadar guven olur onu da bilemiyorumki herkesde ihtimal varmis kimisinde dusuk kimisinde yuksek oyle iste
merhabalar..
PAPP-A 1549 MOM :1.71
HCG 168- MOM :2.00
NT:1.50MM
NB: PRESENT
DOWN SYNDROME RİSKİ : 1:11700
AGE ALONE : 1.1330
TRİSOMY 18 : 1:99000 İŞTE BÖYLE tamam risk değerine baktığında anlaşılıyor ama heryerde mom 1.5 yukarı risk deniliyor acaba labaratuvara göre değişiyor mu_? kızlar lütfen ya bakınbora bey umarım görür.
merhabalar..
PAPP-A 1549 MOM :1.71
HCG 168- MOM :2.00
NT:1.50MM
NB: PRESENT
DOWN SYNDROME RİSKİ : 1:11700
AGE ALONE : 1.1330
TRİSOMY 18 : 1:99000 İŞTE BÖYLE tamam risk değerine baktığında anlaşılıyor ama heryerde mom 1.5 yukarı risk deniliyor acaba labaratuvara göre değişiyor mu_? kızlar lütfen ya bakınbora bey umarım görür.
Sizinde düşük rabbime emanet yavrularımızBenim kombine yani ultrason ve kan sonucu DS 1:3287 Edward S ise 1:766575 cikti iste bunlar sonucta olasilik. Rabbime dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?