ikili test !!!

kızlar bu ikili test nasıl yapılıyor?
muayenede doktor karından mı aşağıdan mı bakıyor

Peki bu ikili test sonucuna gore cinsiyet belli oluyor mu boyle bisiler duymustum ? Bilgisi olan var mi

Bende yaptırmadım çok şükür, Rabbime emanetler
İçini ferah tut inşaallah iyi olur herşey, bebekte etkilenmesin sen iyi ol ki

Canim çekinerek soruyorum ama son durum nedir bende şuan amerikadan sonuç bekliyorum

Canim merhaba sonucun nasil geldi bende beklemedeyim.ayrica USG ölçümlerini hatirliyormusun

Bende 2 li testi yaptırdım çook pişmanım keşke yaptırmasaydım.. şimdi amniyosentez yapılacak

Kızlar bu ikli testte ense kalınlığına falan kendi dr unuz mu bakıyo yoksa başka bir dr a mı baktırıyor

Şahsen ben umutlanarak okudum.. bizimde ense kalınlığımız 2,3 den 3,5 ... 5,1 e kadar farklı farklı ölçüldü, ama burun kemıgımız ıyı oldugundan dırek downlu dıyemeyız dedıler , şimdi amniosentez yapılacak . sadece dua edebılıyorum elimden birşey gelmiyor baska.

Kızlar bence durumu olan şu kan testinin yaptırsın hiç riski yok hem 9 ay böle stresli gecmez

eğer risk varsa perinotolog'a yonlendırıyorlar. ben bir kaç perinptolog buldum ama sadece birine güvenebildim. amnioyuda o yapacak.

eğer risk varsa perinotolog'a yonlendırıyorlar. ben bir kaç perinptolog buldum ama sadece birine güvenebildim. amnioyuda o yapacak.

Benim bebeğimin de ense kalınlığı 5,2 lere çıkmıştı bundan 3 ay önce karnımda kalbi durdu sonra genetik olarak incelendiğinde kromozom olarak herşeyi normal çıktı.Yani ense kalınlığı var diye kromozom olarak bir sıkıntısı var demek değil ama amniyosentezde de buna ulaşacaklar sanırım daha ileri test yapılmıyor diye duymuştum amniyosentez düşük rsiki oluşturyor baen ense kalınlığı yapısal da olabiliyor

Ya burdan bir arkadaşım var , dertleştiğimiz. Onun bir arkadaşı için istanbulda ciddi tanınan bir doktor, hem ense kalınlıgı var hem ayakta eğrilik var hemde bilmemneresinde parlama var demiş ve amniyo yapmış ve sonuç tertemiz çıkmış maşallah kısa süre evvelde doğmuş yavru...
Bazen diyorum ki acaba para içinmi herkese bu işlemi yaptırıyorlar..

Ben çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum ama içimdede en ufacık kötü bir hissiyat yok. Amniyosentezi mecburen yaptıracagız. İyi bir doktor buldum kendisi doçent , kendi doktorumda tanıyor ve güveniyor bende tanıştım ve güvendim. Allaha emanet edip yavrumuda kendimide yaptıracagız artık.

Senin işinde çok zor Rabbim sabırlar versin sanada. kaç aylıktı ?. neden durdu acaba kalbi, kalbine kurban olduklarım kıyamam ya

12. haftaya girdiğimizde kontrole gitmiştik kalbi durdu dedi doktor gelişimi normaldi ense kalınlığı vardı sadece. ilk bebeğim de doğduktan sonra 2buçuk ay yaşadı şimdi araştırılıyor. ilki 10binde bir görülen bir hastalıktı hamileyken biliyorduk ama vazgeçmedim kızımdan Allah nasip ederse öldkten sonra kavuşacaz inşallah küçük bebek olarak sevecem onu hep.
Doktorlar para için değil de insanları hep aynı sandıkları için yaptıryorlar. Allah nasip ederse tekrar hamileliği doktora gitmeyi hiç düşnmyorum gitsem de sadece kalbi atıyor mu doğum yapacağım hastanem olsun diye. Allah nasip ettiyse zaten hiç bir şey engelleyemez. ben ilk hamileliğimi yavrumun yaşamaıycağını bile bile aylarca geçirdim. Bebeğiniz eğer sağlıklıysa zaten Allah ömür verdiğince yaşar hamileyken doktorlar hiçbir müdahalede bulunamıyor ki. Dua edin Allah ın izniyle bir şey olmaz amnisentez yerine harmony test var sadece anneden kan alınıp yapılıyor ama biraz parası fazla.

Bende 2 li testi yaptırdım çook pişmanım keşke yaptırmasaydım.. şimdi amniyosentez yapılacak
Neden pisman oldun yaa ben daha basindayim ama ikili teste cok onemli yapılması gerekiyor diyorlar kacinci haftada yapılıyor ??

Cnm harmony ve amniosentez ayni fiyat neredeyse parasinda değilim inan 3 ayda araba parasi yedik baştan beri hep sorunlu olduğu icin gitmedigimiz dr. Hastane kalmadi... Sadece 2 li test sonucunda oranlar sıkıntılı olsaydi harmony yapacaklardi fetal dna falan... Ama ense kalinligida cikinca %100 cvs veya amnio sonuc vereceginden bunu secti dr. Cvs icin plesentanin yeri uygun degil damara yakin oldugu icin daha güvenli bir yol izleyelim dedi..
Bebegin icin cok uzuldum tahmin ediyorum benimde 2 kaybim var dusuk yaptim... O zamanlar saniyordum ki dusuk yapmak en kotusu.. Insan basina gelmeden bilmiyor meğer ne dert cekenler varmis..

Neden pisman oldun yaa ben daha basindayim ama ikili teste cok onemli yapılması gerekiyor diyorlar kacinci haftada yapılıyor ??

Canim 2 li test sadece oran orantı şeklinde sonuc veriyor yani sen 25 yasinda daha once hic dusuk yapmayan normal kilolarda bir anneysen riski az veriyor... Ama 35 yasinda daha once dusuk gecmisi olan 70 80 kiloda bir anneysen direkt sana cok riskli diyor...bu arada hasbel kader bebegin ense ve burun ölçüsü yanlis anlindiysa ki bebek hareketli olduğundan yanlis ölçülmesi mümkün... Eyvahki ne eyvah. Ne down kaliyor ne turner sendromu ne kalp böbrek damar hastaligi ne beyin gelismemesi ne genetik bozulluklari vs. Vs vs bir sürü şey diyorlar.. Sonucta karnina igne batirilmasina kadar razi oluyorsun... Yeterki bebeğim saglikli olsun umuduyla... Cogu 2 li testteko riskli sonuçlar ise ileri duzey amnio. Veya cvs testlerinde temiz cikiyor sende 2 ay sonuç beklerken kafayi yediginle kaliyorsun... Iste bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…