senınle aynı seylerı su an ben yasıyorum bende 6.haftada dusuk tehlıkesı gecırdım. ıkılı testım ıyı cıktı ama 3lu testte rısk sınırda cıktı amnıyosentez yapıcaklar kesın sonuz ıcın
allahım bızı nelerle sınıyor arkadasım... kaldıramıcagı kadar yuk vermez kullarına ama bazen cok yoruluyorum. mıgrenım basladı stresten gozlerım kapanıyo artık basımın agrısından. napıcam ne edıcem bılmıyorum. aıledekı herkes sankı karnımdakı bebek hastalıklıymıs gıbı konusuyolar. gıt arastır eger oyleyse su an cok kucuk mudehale etmek ıcın dıyolar. boyle bı cocugu buyutmek cok zor yenıden olur dıyolar. esım sıkma canını dıyor sadece oda susuyor. kımsenın benı anladıgı yok...
bende 14.haftamı doldurunca amnıyosentez yaptırmak ıstıyorum. daha net bı sonuc alırım en azından. allah bılıyo ya kotu bısey cıkarsa da bebegımden vazgecmıcem kım ne derse desın.
dunden berı dusunuyorum arkadaslar esımle de konustum. capaya gıtmemeye karar verdık. sonucta bana amnıyosentez dekı kadar daha kesın bı sonuc veremıcekler. ınternetten falan cok arastırdım ıkılı ve uclu testte rısklı cıkıpta amnıyosentez de rısklı cıkan yok arastırdıgım kadarıyla. bende baska bı doktorda tekrar ıkılı testı yaptırıcam sonra beklıcem bende. ınanıyorum ben bebegımın bıseyı olmadıgına. stres yapmak ıstemıyorum. allah buyuk beklemekten baska caremız yok. allah hepımıze saglıklı bebekler versın...
bugun kan sonuclarımı aldım. 12+4 de yaptırdım testı. ense kalınlıgı 1.2 mm cıktı doktor ıyı dedı bıde kan sonuclarına bakalım dedı. kombıne rısk: 1/1226 yaş riski: 1/1032 İKİLİ TEST: 1/194 cıktı. ıkılı test rısklıymıs. ıstersen capaya gıt genıs tarama ıcın ıstersen 3 lu testı bekle dedı. amnıyosentez yapmamıza gerek yok daha 23 yasındasın yasın genc dedı. ne yapıcam ben sımdı nasıl gecıcek zaman capaya gıtmelımıyım bılmıyorum. once kanama gecırdım dustu dusucek derken 3 ayı bıtırdık sımdıde rısk cıktı. bı sevınemedım oh dıyemedım. sımdı cok uzgunum gozumde yas kalmadı resmen bırı bıtıyo bırı baslıyo. ne yapmalıyım kızlar ne olur bı akıl verın bana :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?