ikili testim riskli çıktı,cok cok uzgunum...

zeynep korkma bitanem...üzülme bebeğini de üzme boş yere...bak güzelim ben de 20 haftalık hamileyim.11+4 de ikili testim kötü çıktı.bak bu konuda başlık açmıştım bi oku istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-3lu-test-sonucuma-gore-yapmaliyim-sizce.html

3 lü testini bekle...ve hiç strese girme.testler sadece ihtimaller üzerine.bebeğin sağlıksızdır demiyor sonuçta.ve de bu testler yanılabiliyor...
üzülme tamam mı aşkitom...

ya cok ama cok tesekkur ederım. ılk anda şok oldum resmen basımdan assagı kaynar sular dokuldu. sonra sakınlesıp dusununce endıselenmemın anlamsız oldugunu anladım. topıgını okudum ıcım rahatladı bı nebze. benımde cevremde cok kısı var bu testlerı yaptıran ve rısklı cıkıp saglıklı bebekler doguran. bende tekrar ıkılı test falan yaptırmıcam ucluyu beklıcem. cok gerekmedıkce amnıyosentez de ıstemıyorum. hem ben bebegımın bıseyı olmadıgına ınanıyorum. bu testler cogunlukla bızlerı korkutup uzmekten baska bısey degıl. allah sanada banada,hepımıze saglıklı bebecıkler nasıp etsın canım benım :CüvCüv:

mrb...benimde ense kalınlığım sınırda çıktı ama test sonuçlarım iyiydi.doktorum süpheyi atmak için amniyosentezi önerdi geçen pazartesi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı.bende çok ağladım çok üzüldüm ama şimdi iyiyim bebeğim sağlıkla doğcak eminim allahında izniyle

ınsallah arkadasım ya dualarım hepımız ıcın allah hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın... ıyı haberlerını beklıyoruz senınde...

CNM seni çok iyi anlıyorum ben ikili yaptıramadım ama dörtlü testim 1/65 çıktı ben de senin gibi ağla ağla tükendim amnyosentezin riskinden korktum ve harmony kan testini yaptırdım.Sadece kan alıyorlar senden biraz pahalı.İnternetten aaştır. Bu arada testin sonuçlarını beklerken profesöre detaylı ultrasona gittim hem down sendromu bulgularına rastlamadı hem de dörtlü testin yanlış yapıldığını fark etti. Boşuna harmony teste para vermişsin bu yanlış dedi Testin sonuçları da temiz. Testi tekrarlat istersen başka bir yerde hiç üzme kendini bebişiini ben kendimi eşimi bebğimi de çok üzdüm boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…