Ne demek seve seve cevap veriyorum. Aynı şeyleri geçen sene bu zamanlar ben yaşadım.
Ben ilk 14te girdim. Bir sorun görünmüyor dedi. Sonra 24 haftalıkken herkes gibi rutin kontrol için girdim ayrıntılıya bu sefer bacak boyu kısa bir sorun var gibi ama down değil diye tahmin ediyorum dedi doktor. 32de tekrar görmek istedi. 32de gittiğimde bebeğin sadece bacak boyu kısa değil ayrıca karın çevresi de küçük yani kilosu haftasına göre düşük muhtemelen 34te sezeryanla alınması gerekir dedi. Yani doğduktan sonra dışarıda daha iyi beslenir dedi. 34te tekrar gittim 36ya kadar bekleyelim dedi. Tahminen 2000g-2200g doğar demişti. Netice olarak 36 haftalıkken 1800g doğdu. Gelişimi geriden geliyordu. Küçük minyon bir bebek olarak doğdu ama ne küvöze girdi ne başka bir sıkıntı yaşattı bize çok şükür. Şu an toparladı çok şükür. Anne karnında neden beslenemediğini bilmiyoruz. İkili testin riskli çıkması da bununla alakası var mı bilmiyorum ama bir daha hamile kalsam hiç bir test yaptırmam. Ayrıntılı yeter. Zaten rabbimden gelen herşeye razıyız. Hakkınızda hayırlısı.