amniyo yaptırmayı düşünmedim çünkü allah korusun ondada olumsuz bişey cıkarsa 5 ay boyunca ne hale gelirim ben((( simdi hiç olmasa ufak umudum war (( 20 yasındayımm doktor yasın küçük risk cıkmamalıydı filan dedi ( cok moralimiz bozuldu dua ediorum sadece elimden bitek bu geliyoo...
tamam haklısın, kötü çıkarsa 5 ay kötü geçer, ama ya iyi çıkarsa ki büyük ihtimalle iyi çıkacak, birde 2'liyi başka bi doktora daha yaptırabilirsin, ben iki tane yaptırdım, 2. nin sonucu daha iyi çıktı, ama doktor "bi kere senin aklın bulanmış, bununla güzel bi hamilelik geçiremezsin, bence cvs yaptır" dedi. sonra birine daha gittim, o enseyi bile ölçmedi, "benim sonuçlarım iyi bile çıksa bi kere deniz bulanmış, cvs yaptır kesin sonucu al" dedi. bende ertesi gün yaptırdım.
tabiki sen bilirsin ama burda seni en iyi anlayanlardan biri benim ve bunun nasıl bir psikoloji olduğunu biliyorum. aradaşlarım hamilelik pantolonu verdi, poşetini bile açmadım, eskiden hergün karnına bakan ben wc de bile bakmıyorum. geceleri uyuyamıyorum, uyusamda rüyamda bebeğimi kaybetmiş görüyorum. eminim benzer şeyleri bende yaşıyorsun
mrb arkadaslar.. 15 haftalk hamileyim ikili test yaptırdım down sendromu riski war dediler ve günlerdir perişanım yaa((((((((( napıcam bilmiorum.. amniyosentez yaptırmamaya karar verdim bebeği aldırmayı düşünmedğim için (( ama cok üzgünüm moralim 0 (( kendimi üzmemeye calısıorum ama gece uyku bile uyuyamıorum ((((( azcık morale ihtiacım war sadece ( beni rahatlatcak bişeeyler söyleyin lütfnnnnn ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?