- 15 Eylül 2016
- 15
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Merveaktass
-
canım ikili tarama da kan alıyorlar ve doktor ultrasonda ense kalınlığına bakıp kan testi ile karşılaştırıyor. Eğer bir risk çıkarsa amniyosentez isteyebilir doktor ama onu yaptırmak zorunda değilsin. Ama ikili tarama falan yaptır derimMerhaba,
Biz şuan 11+3teyiz ve gelecek hafta test için gelmemi istedi doktorum. Ancak kime sorsam testleri yaptırma karından sivi alıyorlar bebeğe zararlı gibi şeyler duyuyorum. Doğruluk payı var mıdır?
Canım ikisinden de kan alıyorlar senden. Bazı doktor ikiliyi bazısı üçlüyü gerekli görmüyor. Bazı anneler hiç birini önemsemiyor. Yüzde yüz sonuç veren şeyler değil. İhtimalleri söylüyorlar. Ama için biraz rahatlıyor.Merhaba,
Biz şuan 11+3teyiz ve gelecek hafta test için gelmemi istedi doktorum. Ancak kime sorsam testleri yaptırma karından sivi alıyorlar bebeğe zararlı gibi şeyler duyuyorum. Doğruluk payı var mıdır?
Kime sorsam aynısını diyor bende bilemedim
Ben ikili testi yaptırdım koldan kan alıp yapıyorlar 3luyu yaptırmayacağım sonumlar iyi çıktı çok şükür ama karından falan almadılar yaniMerhaba,
Yok ben bugun yaptrfm kab detayli ultrason oo kdr:) ayy ztn visi cikmaz da gönlümüz rahat etsn insallah.gebelfe gec gebelikte 40dan snra falan olurmusKime sorsam aynısını diyor bende bilemedim
Ben de 13 haftalık hamileyim ve Dr.um ikili testi önermedi zaten 3 lü testte daha ayrıntılı imiş o yüzden gerek yok demişti. Hepimizin hakında hayırlı ve güze şeyler olması dileğiyle ☺
Bende ikili üçlü düşünmüyodum dün doktora gittim bebisim gayet iyi ama kesenin içindemi dışíndami kanama varmiş gelmisken yaptir dedi doktor pisman olma deyince kan verdim sonuçlarí 10 gün sonra çikiyomuş inşallah bebisime bisey olmaz
Teşekkür ederim canin inşallahGeçmiş olsun bebisin icin de kalbini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?