ikimiz içinde zaman istedim ..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
artık yoruldum, düşünmekten ağlamaktan..
kafamı kurcalayan bir çok şeyle beraber yıprandım.
bu ilişki böyle yürümicek anladım.
ona bıraktım artık her şeyi.
ona da kendime de zaman verdim.
konuşmıyalım bir süre dedim, aramıyalım, görüşmiyelim ..
doğru mu yaptım bilmiyorum ama ben ayaklarını yere sağlam basan biri olsun istiyorum.
ne istediğini bilsin. beni mi istiyor yoksa başka bir hayat mı.
daha fazla yıpranmak istemiyorum.
bu ilişkiyi bitircek olan da devam ettircek olanda sensin ona göre karar ver dedim.
aramızda çok fazla sorun var. güvenimi kırdı hayallerimi yıktı.
bu süre bize iyi gelir mi ?
sizce doğru mu yaptım benim kafam çok karışık
şimdiden teşekkürler ..

Aranızdaki sorunlar neydi? Daha ayrıntılı anlatırsanız iyi mi yapmışsınız kötü mü yorum yaparız

Iliskiye ara vermek genelde ayrilikla sonuclanur ama bazende tersi olur aranizdaki sorunlar neydi bilmiyorum oyuzden iyi mi olmus kotu mu olmus yorumlanamiyor tabiki hayirlisi

Detay bilmiyorum ama şu yazdıklarını okuduktan sonra doğru yolda olduğunu düşünüyorum

Aranızdaki sorunlar neydi? Daha ayrıntılı anlatırsanız iyi mi yapmışsınız kötü mü yorum yaparız
çok fazla kavga ediyorduk. arkadaşları hep gezen tozan insanlar oda öyle yapıp onlara ayak uydurmak istedi. onlar gibi olmak istedi.
beni ihmal etti yeri geldiğinde duygularımı görmezden geldi ..
ben gezip tozmasında değilim ama arkadaşlarının girdiği ortam kötü.
bi kaç kızı beraber idare eden insanlar ve sürekli dalga geçiyorlar onunla bir tek ben olduğum için hayatında.
böyle bir sürü şeyler işte ..

"Bana arkadaşını söyle,
Sana kim olduğunu söyleyeyim"

Eğer evlilik yoluna girmişseniz haklısın tabi arkadaşları adam akıllı tipler olsa karışma dicem ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler illaki etkilenir. Mutsuzsan ve için rahat değilse doğru bir karar vermişsin.

doğru yapmıssın arkadasları onunla dalga gecıyorsa kendıne saygı duymuyorlar demek arkadaslarının agzını kapatabılır ılıskınıze yorum yaptırmayıp saygı duymalarını saglayabılır ama o bunu ıstemıyor demekkı yapmıyor oyle arkadasta arkadas degıldır zaten hovarda genclık ıste bence onlarla arkadaslıgı surdugu surece sızın sıkıntılarınız devam eder

Ben zaman vermeyi yanlis buluyorum kesinlikle.

Eger halledilicek bor sorun varsa halledilir , zaman girsede girmesede yoluna girer .

Ama hayallerini yikicak derecedeyse bence iyi dusunmelisin

evet evlilik yoluna girdik. zaten ilişkimiz 4,5 yıllık bir şeyleri yerine oturtmak gerekiyor diye düşünüyorum.
bu yüzden böyle bir karar vermek zorunda olduğumuzu düşünüyorum

evet bencede. onada böyle söyledim gidiceğimi hissettiği an tamam kimle istemiyorsan görüşmem dedi.
ama bu lafta kalır biliyorum. o yüzden düşünmesini istedim. nasıl bir hayat istiyorsun.
bensiz gez dışarı çık. eğer böyle mutluysan bana mesaj at ve de ki ben sensizken de mutluyum.

Ben zaman vermeyi yanlis buluyorum kesinlikle.

Eger halledilicek bor sorun varsa halledilir , zaman girsede girmesede yoluna girer .

Ama hayallerini yikicak derecedeyse bence iyi dusunmelisin
düşünmek istedim gerçekten. o yüzden zaman istedim.
iyi ya da kötü bilmiyorum.
ani bir karar vermekte istemedim.

bencede en dogrusu bu ılerıde daha cok uzulmek varken sımdıden bıtsın bırbırınızı en azından daha cok yıpratmamıs olursunuz

evet evlilik yoluna girdik. zaten ilişkimiz 4,5 yıllık bir şeyleri yerine oturtmak gerekiyor diye düşünüyorum.
bu yüzden böyle bir karar vermek zorunda olduğumuzu düşünüyorum

Evlilikte en önemli şey kafa yapılarının uyuşması, hayata aynı pencereden bakabilmek. Eğer bu çizgiyi yakalayamıyorsanız ve sevgilin yakalamaya yönelik bir çaba göstermiyorsa son derece haklısın. Bekle ve gör. Bu süreçte mutlaka üzüleceksin yenilme sakın. Eğer barışmaya karar verirseniz aynı şekilde davranmayacağından emin olarak barış. Yoksa şu yaptığının hiçbir anlamı kalmaz.

bende ona aynen böyle söyledim. bu süreyi rahatlık olarak görme dedim. karşıma geldiğinde ayaklarını yere sağlam basan birini görmek istiyorum. artık bu ilişki tek bir hatayı kaldıramaz, bu dünyada da hiç bir şey saklı kalmaz dedim . er ya da geç ortaya çıkar muhakkak. ben yalansız bir ilişki mutlu bir ilişki istiyorum. kafasında sürekli dışardaki insanların hayatı gibi olsun diye düşünen birini istemiyorum dedim ..

Arkadaşları yanlış kişiler haliyle sizin ilişkinize de yansıyor. Yani bekar insan ne istiyorsa yapar ama evlilik yolunda yürümeye başlamış birinin o ortamda olmaması gerek. Bence doğru karar vermişsin, ne istiyor iyice bir düşünsün ona göre atsın adımlarını. Senin vaktini çalmaya hakkı yok.

kesinlikle. onlar bekar biri hariç nişanlı ve başka kızlarla gününü gün ediyor. benim o adamdan midem bulanıyor bunu da ona söylüyorum hep. ben öyle arkamdan sürekli bir işler çevirme peşinde olan kendini bir halt zanneden birini istemiyorum. umarım en doğru yolu bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…