Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Eşinizin yerine koydunuz mu hiç kendinizi? Nasıl bir his olurdu her gece aynı yatağa girdiğin insanın yanıbaşındaki telefon kadar uzakta uyuması gerçeklere?

Nasılda zor vah vah ,kıyamam sanaaaa mı diyecektim.Sizin gibi insanları anlayamıyorum onur gurur çok önemli bence yaptığınız basitlik kendinizi basitleştirmenin en kolay yolu.İnşallah çocuğunuz yoktur ?

konu fake bence canı sklıyor bayanın ztn komuyu acıp sonra cvp vermıyor. bence bu tip insanlara cvp vermicen yüzüne tükürcen sadece eger konu doğruysa tabi

Hayırdır
Benzer hikayen mi var
Buna kim nasıl yardım etsin nasıl hoş görsün
Hoşgörü kisvesi adı altında bu kadar geniş insanlar türemedi mi zaten
Tüküreyim konu sahibine de sevgilisine de onlar gibi olan herkese de
Yardıma ihtiyacı olan aldatılan taraflar, tanısam bu konunun bir linki ile yardımda bulunurdum
Saçma sapan laflar türetme. Benzer hikayem var evet aldatılan taraf oldum. Ben sadece başka bir sıkıntısı mı var acaba dinleyelim dedim. Burada hakaret edip, yüklenip halledilecek olaylar değil bunlar. Hallolmamışta anladığım kadarı ile. Kadın her derdini yazdığında yüklenmekle oldu mi bişey peki, olmadı. Yaptığını SAVUNMUYORUM. Midem genişde değil. Sadece kadın kurtulmak istiyor ise yardım edelim diyorum. Benim bildiğim bir konusu bu diğerlerini bilmiyorum. onları bilmeden yazdım. Ama bu bana hemen Aynı boku sende mi yiyorsun deme hakkı vermez sana!!!

Bu nasıl bir sevgi anayisidir ya. Benim eşim de beni sizin gibi seviyorsa o zaman sevemesin. Madem adamı istemiyorsun adam gibi . Ya aynı şeyi esinizi de yapsaydın. Hem De Durmadan aynı konuyu açıp duruyorsun. Burdaki kadınların sizi topa tutmasi hoşunuza gidiyor herhalde. İHH bende fikrimi Kısaca söyleyeyim yaptığımız resmen şerefsizlik

Saçma sapan laflar türetme. Benzer hikayem var evet aldatılan taraf oldum. Ben sadece başka bir sıkıntısı mı var acaba dinleyelim dedim. Burada hakaret edip, yüklenip halledilecek olaylar değil bunlar. Hallolmamışta anladığım kadarı ile. Kadın her derdini yazdığında yüklenmekle oldu mi bişey peki, olmadı. Yaptığını SAVUNMUYORUM. Midem genişde değil. Sadece kadın kurtulmak istiyor ise yardım edelim diyorum. Benim bildiğim bir konusu bu diğerlerini bilmiyorum. onları bilmeden yazdım. Ama bu bana hemen Aynı boku sende mi yiyorsun deme hakkı vermez sana!!!
selam.

tamam arkadaşım. yardım edelim diyorsun ama bak ağustostaki konusuna. millet 71 sayfa yardım etmeye çalışmış.
tam 71 sayfa.
3 ay geçmiş yine aynı terane.
yardım isteyen ,yardım bekleyen insan o mesajlara kulak verirdi. dinlerdi.
dinlememiş yine aynı benzer içerikle konu aççmış. o zaman amaç ne derler insana

tamam arkadaşım. yardım edelim diyorsun ama bak ağustostaki konusuna. millet 71 sayfa yardım etmeye çalışmış. tam 71 sayfa. 3 ay geçmiş yine aynı terane. yardım isteten yardım bekleyen insan o mesajlara kulak verirdi. dinlerdi. dinlememiş yine aynı benzer içerikle konu aççmış. o zaman amaç ne derler insana[/QUOTE]
Ben önceki konularını az çok biliyorum. Yardım edenleri de hakaret edenleri de okudum. Tekrar, tekrar yazılanları da bilmiyorum. Kesinlikle kadının yaptığı yenilir yutulur değil. Hatta siz benim konularımı iyi bilirsiniz. Neler yaşadıklarımı. Bu olaya vereceğim tepki de belki herkesten fazladır. Böyle insanlar hasta. Az önce bir arkadaş psikiloğun verdiği öneri ile arkadaşının nasıl bu bataktan kurtulduğunu anlattı. Ben onun için söyledim. Bu yönde yardım dedim. Ama anlamıyorsa yapacak bir şey yok elbette.

işte anlamıyor. oradaki mesajlarda yanlışını anlatanlarda var. hakaret edenlerde.
ama ona doğruyu gösteren bir sürü mesaj var orada.

ama kalkıp bu mesajları kaale almayıp yine aynı konuyu açarsa , ben kalkıp ne diyeyim kendisine. kızarım artık.
çünkü devam etmiş..dinlememiş.
ne olacak.
amaç ne açmakta bunu yine.
aynı şeyler yazılacak. dinlemek amaçsa orada dinlerdi.
paradoks yaşatıyor millete..
kısaca kısır döngü bir konu daha...

Iyi gunler arkadaslar,

Eski konulardan bilenler bilir.

Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.

Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.

ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.

Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Size obje gozuyle bakiyor cinsel tarafindan sevgi degil bu gozu aclik sehvet sapiklik artik hangisiuygunsa birini secin siz onun icin utaniyor bu bariz.belli duygusal.almayin bu mesajlari kullanilip bir kenara atilicaksiniz hem pismanlik hem uzuntu hem hayal kirikligi kesinlikle uzak durun tevbe edin yuz vermeyin

Kirginciceklerim dedi:
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi :KK70: Komik durumda karisi.

şşu mesajına bakın.
iyiniyet beklemek için iyi olmak gerekir değilmi.

Ben önceki konularını az çok biliyorum. Yardım edenleri de hakaret edenleri de okudum. Tekrar, tekrar yazılanları da bilmiyorum. Kesinlikle kadının yaptığı yenilir yutulur değil. Hatta siz benim konularımı iyi bilirsiniz. Neler yaşadıklarımı. Bu olaya vereceğim tepki de belki herkesten fazladır. Böyle insanlar hasta. Az önce bir arkadaş psikiloğun verdiği öneri ile arkadaşının nasıl bu bataktan kurtulduğunu anlattı. Ben onun için söyledim. Bu yönde yardım dedim. Ama anlamıyorsa yapacak bir şey yok elbette.

Konu Sahibi bunu atlatmak için yardım istemiyor ki
Son cumlesinden de bu anlaşılıyor
Daha ne kadar goturebiliriz bu durumu diye yardım istiyor
Buradan kimse ona destek çıkmayınca da böyle sayfalarca konu uzuyor
En sonda da gelip inşallah o adam sizin kocalarinizdan biridir diyip beddua edip kaçıyor
Bu konu bir değil iki değil

Her sayfa sonunda okumucam diyorum ama öyle güzel yorumlar yapılmış ki, acaba konu sahibi cevap vermiş mi diye De, bir sonraki sayfaya geçmeden duramıyorum..

Ne diyim, Allah yaptığı yanlışı görecek ve yanlışından vazgeçirecek bir vicdan versin..

Allah korusun bir bayan olarak yarın öbür gün 3. Sayfa haberlerinde cinayet haberini görmek istemeyiz..

Kirginciceklerim dedi:
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi :KK70: Komik durumda karisi.

şşu mesajına bakın.
iyiniyet beklemek için iyi olmak gerekir değilmi.
Hasta işte bu kadın. Ya da dalga geçiyor. Normal bir insan demez bunu. Komik olan kendisi halbuki. Ben bu denli detalyı bilmiyordum.

Back
X